Obilna pljuvacka

The Graeat Gatsby

Veoma poznat
Banovan
Poruka
13.394
Da li mi neko moze reci uzrok nagomilavanja pljuvacke u grlu?

Gusenje od pljuvacke, tada moram da otvorim sirom usta i nagnem se nad lavabovom da bi pljuvacka mogla da iscuri, ako pocnem da u toku izbacivanja pljuvacke udahnem tj pocnem da disem na usta jos vise se zagusljujem. Sta moze da bude uzrok?

Da li mi neko moze reci uzrok nagomilavanja pljuvacke u grlu?

Gusenje od pljuvacke, tada moram da otvorim sirom usta i nagnem se nad lavabovom da bi pljuvacka mogla da iscuri, ako pocnem da u toku izbacivanja pljuvacke udahnem tj pocnem da disem na usta jos vise se zagusljujem. Sta moze da bude uzrok?

Ne može ovako.
Objasni bolje....
I kako misliš u grlu, jel to u ustima (usnoj duplji) pa se sliva u grlo...

Kakvo je opšte zdravlje...jel uzimaš neke lekove...
Kakvo je oralno zdravlje (ne samo zuba)

Uzroka je desetine...

Ne znam da opisem. Nije pljuvacka vise je voda nego pljuvacka znaci nema onih mehurica belih sto ima u pljuvacki, rekoh da ne znam da opisem.

Da u grlu mi se nagomilava, pa to je ono bre kada se probudimo i zazvalen jastuk bude, samo optet kazem da je gorka.
Iz grla ne znam mozda imam previse pljuvacke?
Jako je neprijatan ocecaj kada se pocnem gusiti od tectecnosti sta li je, otvorim usta nagnem se i curi voda ili sta li je

Verovatno je nebitno....ili si utripovao nešto...pošto ne znaš ni sam šta ti je....
Ovako na prazno ne mogu ništa da ti kažem, neka te pogleda stomatolog (po mogućstvu spec. oralne medicine) ili ORL...porazgovaraj sa svojim lekarom sa opšte prakse o celokupnom zdravlju...

Back