Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Izreka koju sam davno čuo ali joj ne znam značenje. Kolegica @Lagerta je...čini mi se Kragujevčanka pa ako znade štogoda, molio bih za pojašnjenje.
Kragujevac je bio jedno vrijeme glavni grad Srbije. Što je bio razlog da to nije i ostao ?
Kiša oko Kragujevca je postao idiom na osnovu statističkih podataka na osnovu mojih je količina padavina u KG manja nego u drugim mestima. Bude oblačno, zacrni se nebo al ništa od kiše
A iako pod turskom vlašću, knez Miloš je zbog strateškog položaja prestonicu preselio u BG .
Davno je to bilo, sjećanja blijede ali volio bih obići..Radničku koloniju, Bagremar pa prema ulici Slovačkih pobunjenika. Ne znam da li to još uvijek postoji pod tim imenima.
Pa onda preko Beloševca, Donje i Gornje Sabante, Ratkovića do Rekovca.
Davno je to bilo, sjećanja blijede ali volio bih obići..Radničku koloniju, Bagremar pa prema ulici Slovačkih pobunjenika. Ne znam da li to još uvijek postoji pod tim imenima.
Da....bez obzira na događaje iz 90-tih, meni je KG ostao u lijepoj uspomeni i to je period moga života kojega se rado prisjećam.
Ovo sa ženidbom je istina...cura je bila iz Prokuplja na studiju u KG.
Da....bez obzira na događaje iz 90-tih, meni je KG ostao u lijepoj uspomeni i to je period moga života kojega se rado prisjećam.
Ovo sa ženidbom je istina...cura je bila iz Prokuplja na studiju u KG.
Auu tako je malo falilo da ne izvršimo skupa agresiju na Hrvatsku.
Pjevali bi garda se okuplja oko Prokuplja.
PS moja je jedna bila iz Priboja,nije daleko od Prokuplja.