Обијају пушнице и торове

Ти стванро ниси нормалан. Комуналци не бију због 79 динара, него приводе у станицу полиције ако им не даш личну карту. Ако се опиреш привођењу и не слушаш наређења службених лица, добијаш батине, све мимо тога би значило хаос и анархију.

ti si normalan, ha, ha, ha

citas a ne razumes procitano.

komunalci biju narod, tj otrganizovane para grupe rezima, biju slabije od sebe, tako oni aranziraju dogadjaje, zbog karte od 79 dinara.

ako polis pusta lopove koje uhvati, npr u samoposluzi, zasto onda komunalci biju. biju da naplate 79 dinara, i extra harac

ti si normalan, ha, ha, ha

citas a ne razumes procitano.

komunalci biju narod, tj otrganizovane para grupe rezima, biju slabije od sebe, tako oni aranziraju dogadjaje, zbog karte od 79 dinara.

ako polis pusta lopove koje uhvati, npr u samoposluzi, zasto onda komunalci biju. biju da naplate 79 dinara, i extra harac

Овлашћена службена лица су одувек имала право на употребу силе, не знам где је твој проблем с тим, Титина милиција је тукла некад као воловекао што данас америчка полиција млати по Балтимору. Све друго је призивање анархије и хаоса какав већ имамо у Србији.
Не можеш ти да украдеш 90 динара у превозу, кад те ухвате да се правиш луд и да не желиш да се легитимишеш, а овамо да очекујеш да држава штити твоју имовину.

nerazumevanje neke teme ovde je cesta pojava, ali to ne ometa skribomane da se raspisu

osnova rimskog prava, znaci savremenog pravnoog istema, i osnova evropske civilizacije je da su ljudi isti pred zakonom, i da se zakoni primenjuju isto. na taj nacin gradjani znaju kako da se ponasaju

ovde je slucaj da drzava tj deo ostataaka ds rezima nasilno se ponasa zbog vrednosti od 79 dinara, a da drugi deo te iste drzave ima pravilo da do 15.000 stete i ne izlazi na lice mesta

ako je to pravni sistem koji sluzi narodu onda da ga hebem

ps koliko kostaju tih 6 komunalnih policajaca koji ce da biju i naplate 79 dinara? nema tu ni ekonomnske logike

nerazumevanje neke teme ovde je cesta pojava, ali to ne ometa skribomane da se raspisu

osnova rimskog prava, znaci savremenog pravnoog istema, i osnova evropske civilizacije je da su ljudi isti pred zakonom, i da se zakoni primenjuju isto. na taj nacin gradjani znaju kako da se ponasaju

ovde je slucaj da drzava tj deo ostataaka ds rezima nasilno se ponasa zbog vrednosti od 79 dinara, a da drugi deo te iste drzave ima pravilo da do 15.000 stete i ne izlazi na lice mesta

ako je to pravni sistem koji sluzi narodu onda da ga hebem

ps koliko kostaju tih 6 komunalnih policajaca koji ce da biju i naplate 79 dinara? nema tu ni ekonomnske logike

1. Ако се 50% путника у превозу шверцује, онда то није 79 динара, него много више. Ако је најмања казна за шверц 2000 динара, онда је то опет далеок више.

2. Зашто не пробаш да се шверцујеш у међуградсокм превозу, да се направиш мангуп па не платиш 500 динара карте до Новог Сада, а особљу у бусу уљудно објасниш да је то далеко мање од 15000 динара и да ти нико ништа не може.

3. Пробај исту ствар у нпр. меркатору, уђи, натовари се, и објасни људима тамо да си проверио, да вредност робе не прелази 15000 и да не могу да те задржавају нити да ти нарушавају људска права итд.

Да видиш како ће у свим случајевима зачас да дође полиција да ти објасни неке ствари.

navedeni primeri sjajno potvrdjuju moju tvrdnju.

znaci po ovome nicku neki dr organi primenjuju silu kad oce, a kad nama treba onda nistaa

pa to sam ja rekao pre sat vremena!

znas li koliko duguje biznismen na koga je izvrsen atentat? sto njega poils ne bije dok ne plati dug?

vas dos rezim i sistem su operetskiji od nekog operetskog rezima iz juzne amerike

navedeni primeri sjajno potvrdjuju moju tvrdnju.

znaci po ovome nicku neki dr organi primenjuju silu kad oce, a kad nama treba onda nistaa

pa to sam ja rekao pre sat vremena!

znas li koliko duguje biznismen na koga je izvrsen atentat? sto njega poils ne bije dok ne plati dug?

vas dos rezim i sistem su operetskiji od nekog operetskog rezima iz juzne amerike

Ја сам и рекао да држава треба да ради свој посао у свим случајевима. А и да мора да дозволи приватним лицима да сама штите своју имовину на сваки могући начин.

Само не знам одакле теби морално право да било шта тражиш од државе, а овамо си спреман је зезнеш чим ти се укаже било каква прилика, и још кукаш кад те ухвате у крађи.

Ја сам и рекао да држава треба да ради свој посао у свим случајевима. А и да мора да дозволи приватним лицима да сама штите своју имовину на сваки могући начин.

Само не знам одакле теби морално право да било шта тражиш од државе, а овамо си спреман је зезнеш чим ти се укаже било каква прилика, и још кукаш кад те ухвате у крађи.
ako da ti ponestaje suvislih replika

ma nema veze, nek si ti ziv i zvrad

Back