obicna olovka

Predpostavljam da doticnoj treba obavestenje kako sacuvati neku porukicu od jednog zlatnog decka;).
E pa lepo cuvas je normalno kao i ostale stvari sa malo vise paznje:lol: i kad joj dodje vreme a ti je prepises i pazis ponovo kao staro;).Bitno je da ga ti cuvas u srcu a ne na papiru:D8-)
Salim se lak moze da posluzi ali kako kaze kolega moze da ti rastvori papir bez obzira kakvog je kvaliteta ugljen.Na primer ako te interesuje tehnika prepisivanja a da niko ne vidi iscedi sok od limuna umaci pero u njega i pisi po papiru.Kad ti se bude citalo ti upaljac ili sibicu upaljene naravno metni na pristojnu razdaljinu ispod papira ali tako da ga vrh plamena lagano dodiruje ne da ga ugljenise u momentu i videces kako se slova pojavljuju sto ce trajati mlogo duze od grafita;).

skoro pa si pogodila:)

da od decka je, ali nije poruka vec crtez koji je jako lep, a naravno nacrtan olovkom!!!:roll:
sto ne koristi flomastere?:lol:

Nisam koristila obicnu olovku...Ovo sam uradila u Pastelu, a te kredice ispadose bolje od grafita..Jos uzela onaj malo reljefni papir....pa svi poludeli za mojim crtanijem...:D:D:D
pastel.jpg
.

Nisam koristila obicnu olovku...Ovo sam uradila u Pastelu, a te kredice ispadose bolje od grafita..Jos uzela onaj malo reljefni papir....pa svi poludeli za mojim crtanijem...:D:D:D
pastel.jpg
.

@lily moram ti priznati da imash talenta.
Ovaj labud izgleda fenomenalno!
Ako se ne bavish umetnoshcu,mislim da bi trebala da razmislish o tome.

Back