[oBiCaJi]

E ja sam se setila...
Obicno,kada sam napolju,imam obicaj da gledam u tablice {citaj-na automobilima} i da gledam dva ista broja za redom {ili vise}...
To mi je ostao obicaj jos otkad sam bila veoma mala kada me je jedna drugarica naucila... Ako se nadju isti brojevi na tablici {11,22,33,55,77,555,888,66} to znaci sreca a ako naidjem na dve nule {00,000} to znaci baxuz...
Eto....

Ja sam skoro primetio kako non stop kad ozednim uzmem casu pustim vodu i onda se sagnem i usnama posrcem iz mlaza vode onoliko koliko mi treba da zadovoljim zedj zatim napunim casu koju sam poneo vodom i zapitam se koji ce mi sad ta voda u casi kada vise nisam zedan! :D

Ja ima obicaj da negde oko cetiri,posle rucka izadjem na terasu i gadjam jednog smora preko puta ostacima hrane,zatim kada se vracam iz skole uvek svratim u jednu radnju samo da vidim sta ima novo,iako skoro nkad nsta ne uzmem,kada idem uskolu zezam drugaricu da su joj podocnjaci tog dana sve veci i veci(ona je ubedjena u to,a ja obozavam da je zajebavam :twisted: ).Ima ih jos,ali sad bas ne mogu da se setim

Back