- Poruka
- 73.635
Jel iko od vas imao neka obeznanjen seks? Da ne zna kad I kako je imao seks sa nekim. I mozda I da se ne seca seksa.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa ne može, puf i da nestane.Знаш кад - претходне ноћи, али како се зове и изгледа та особа, то је већ упитно
pa ne može, puf i da nestane.
Pazi, obeznanjena osoba, je ko mrtva. Ako ćeš to da radiš na takvoj osobi, frka je i svojoj devojci, a kamoli nekoj nepoznatoj ČPСвака генерација има неку своју верзију ове глупости.
Нисам сигуран. Одувек се обезнањивало од алкохола, а у овом веку видим да су популарне разне хемијске дроге, које омладина масовно конзумира. Свакако да је неморално, али ко жели на тај начин да се забавља, још увек немамо механизам да га спречавамо.Pazi, obeznanjena osoba, je ko mrtva. Ako ćeš to da radiš na takvoj osobi, frka je i svojoj devojci, a kamoli nekoj nepoznatoj ČP
Dakle monty je lepo skapirala da je to za policiju...
Obeznanjen, znači u nesvesti. Ne mogu da zamislim da muško bude sposobno za tako nešto u tom stanju, a žensko, rekoh može daНисам сигуран. Одувек се обезнањивало од алкохола, а у овом веку видим да су популарне разне хемијске дроге, које омладина масовно конзумира. Свакако да је неморално, али ко жели на тај начин да се забавља, још увек немамо механизам да га спречавамо.
По мени је бити у несвести једна ствар, а бити обезнањен друга.Obeznanjen, znači u nesvesti.
E vidiš onda nisi obeznanjen, nego samo imaš uvrnutu realnost, i memorija radi. Nemoguće ne sećati seПо мени је бити у несвести једна ствар, а бити обезнањен друга.
Мислим да је то једна од очекиваних последица конмзумације алкохола или дрогеE vidiš onda nisi obeznanjen, nego samo imaš uvrnutu realnost, i memorija radi. Nemoguće ne sećati se
i ne biti svestan date radnje. Dakle nije isto pijan i drogiran i obeznanjen...
Jok, svega se sećaš, znam po sebi... obeznaniti se znači biti ko mrtvac.Мислим да је то једна од очекиваних последица конмзумације алкохола или дроге
Pa ne. Imao sam stimulativne situacije, ali sad kao nemam pojma sta radim, ne secam se i to.. Ne. Aj da kazes samo si opusteniji i pristupacniji u komunikaciji sto moze da vodi, naravno, u...Jel iko od vas imao neka obeznanjen seks? Da ne zna kad I kako je imao seks sa nekim. I mozda I da se ne seca seksa.
Desilo mi se dva puta da sam se probudio pokraj osobe zenskog pola , ali to je bilo na zurki (bez droga, cisti alkohol).Jedna je tvrdila da smo se seksali, druga je negirala.Ja se ne secamJel iko od vas imao neka obeznanjen seks? Da ne zna kad I kako je imao seks sa nekim. I mozda I da se ne seca seksa.
jokJel iko od vas imao neka obeznanjen seks? Da ne zna kad I kako je imao seks sa nekim. I mozda I da se ne seca seksa.
A kad neka samo malo pripita dama zlostavlja nekog, pa posle, ‘jao, meni se ovo nije nikad desilo, znaš, ne moramo nikom da kažemo!’, pa posle dođe njena najbolja drugarica: ‘oboje ste single, ne razumem zašto se vas dvoje krijete, zašto da stalno objašnjavam da mi je drugarica zauzeta’?То се пријављује у полицији.
Meni baš više puta da se tako uzajamno probudimo iz obeznanjenosti.Imala sam obeznanjen, ali sam znala ko je u krevetu![]()
Baš na takve pripite i ‘pripite’ situacije sam mislio, inače, fuj! Ne pijem uopšte...ako nešto mrzim, mrzim alkose...
Popiti jednu, dve čašice, opustiti se ali obeznaniti se od alkohola pa u krevet sa ženom...mrš...