Obezbedjenje ministra Bogdanovica napalo Srbe u Leposavicu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Stoku koja prima pare iz beograda , a kamenuje srpske ministre , kakvi su da su.........treba odvaliti od zivota onim bezbol palicama............:roll:

ali, vidi se na snimku da su brzi od zeca kada treba da se bezi.........:hahaha1:

iskusno......:hahaha:
mene posebno brine sto je sam krem de la krem "националносвеснe омладинe" iz cele Srbije koji je krenuo da oslobadja Kosovo. pobegao ko vetar od obicne bezbol palice :sad2: da ne govorim sto nisu pobali da napadnu nekog od ministara iz Tachijeve vlade:sad2: znaci spade borba za Kosovo na razbijene i opljackane izloge i zardinjere po Beogradu ,a na licu mesta samo bezanija od komada poluobradjenog drveta :(

Stoku koja prima pare iz beograda , a kamenuje srpske ministre , kakvi su da su.........treba odvaliti od zivota onim bezbol palicama............:roll:

ali, vidi se na snimku da su brzi od zeca kada treba da se bezi.........:hahaha1:

iskusno......:hahaha:

Ју, што си ти храбар ... Само пази ... Свака мотка има два краја ... :hahaha1::hahaha1::hahaha1::hahaha1:

Жао ми је што ја нисам био тамо са оним момцима....

Ma brate.........mogli bi da predaju predmet "bezanija" na visokim vojnim skolama:hahaha:

NIko ne bezi kao srbi......se secas kako su oni iz krajine uspeli da nagare traktore 180 na sat??......ni ferrarijem ne bi brze stigli, yebote..:roll:

Па побегли су ... у питању су неки клинци који немају баш много храбрости ... Да су наишли на нас старије, провели би се заједно са министром ... онако СРБСКИ

steta sto im nisu izbusili te pokradene limuzive kalasom,stoka ministarska pokvarena,idu jednom godisnje na kosovo:rtfm:

kakvim crnim kalasom??........pa onda bi ovi iz obezbedjenja morali da izvade vece motke.........i da ih uvale u gomna, pa udri po goozicama junackim:hahaha1:

ovako, sa kamencicima su ko oni klinci po palestini........na nivou desetogodisnjaka......junaci:mrgreen:

mene posebno brine sto je sam krem de la krem "националносвеснe омладинe" iz cele Srbije koji je krenuo da oslobadja Kosovo. pobegao ko vetar od obicne bezbol palice :sad2: da ne govorim sto nisu pobali da napadnu nekog od ministara iz Tachijeve vlade:sad2: znaci spade borba za Kosovo na razbijene i opljackane izloge i zardinjere po Beogradu ,a na licu mesta samo bezanija od komada poluobradjenog drveta :(

Koja je smrtonosnija od pistolja :dash:

Cuti bre nesrecnice,kada u zivotu nisi ni uzivo gledao tuchu :dash:

Nasao se indos da se kurchi :dash:

kakvim crnim kalasom??........pa onda bi ovi iz obezbedjenja morali da izvade vece motke.........i da ih uvale u gomna, pa udri po goozicama junackim:hahaha1:

ovako, sa kamencicima su ko oni klinci po palestini........na nivou desetogodisnjaka......junaci:mrgreen:

Evo ga ovaj ciganin sto velicha chekua......

Лепи .... А што се јуначиш иза монитора толико ... Сродио си се са овим форумашким јунацима? :hahaha::hahaha::hahaha:

Oni su zaduzeni za bezbednost ministra, a to sto je grupa klipana nasrtala na kolonu vozila je njihova stvar. Hoce li oni da gledaju u pasulj kakve su namere ljudi koji pokusavaju da zaustave kolonu ministra? Ne slazem se sa njegovim izjavama ali nasrtanje na kolonu u kojoj se krece tako vazno lice nije normalno i zato postoji obezbedjenje.

To se izadje,izvadi se oruzje na gotovs i kaze-ima neki problem momci,a ne da izlaze manijaci sa bezbolkama.......eeej :dash:

А ти си .... гледао ... :hahaha1::hahaha1::hahaha1::hahaha1::hahaha1:

Ti si neki neuravnotezeni :dontunderstand:

Lupis nesti i 5,6 smajlija.......jel znas sta si napisao uopste,i sta je to znacilo?

Verovatno je recnica trebala da ispadne smesna zbog tih smajlica :dontunderstand:

ti znas sta sam ja gledao :hahaha1: a da zaboravio sam da si ti opasni krimos :hahaha::hahaha:

Znam :evil:

E pa sledeci put nemoj da zaboravis ;)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back