Обезбеђење министра Богдановића напада Србе!

koji MI ,kakve ja imam veze sa vlascu :think: nego ako ce ovi iz rezima bezati od ovakvih sprintera i ako ce ih oni smenjivati i hapsiti ,onda nema sta da brinu , samo malo mahnu palicama i resen problem :hahaha1:
nego vi stvarno verujete da su casna i postena maloletna decica i nejach iz 1389. sedeli pored puta u hipi fazonu , pevali pesme i brali cvece na livadi ko bik Ferdinand , a onda je zla i genocidna ministrova pratnja iz cista mira izletela iz crnih limuzina i krenula da ih mlati ?
Толико си здушно бранио власт па сам те подвео под ви ( множина ).
Дешава се, у жару разговора, нећеш ми замерити...:)

Колико сам ја чуо, они су покушали да зауставе министра Богдановића и да затраже обајшњење његове изјаве да неки лидери са севера КиМ стално изазивају проблеме и да су прошла времена балван револуције- отприлике је тако рекао, нисам сигуран да сам баш потрефио сваку реч. Онда изађоше момци из обезбеђења и појурише Србе...

Иначе, ја сам против сваког насиља, насиља не сме бити ни према онима који су опустошили српску привреду, држава Србија има своје судове који ће се надам се, једног дана позабавити тим пробелемом- да ти одговорим и на средњи део поста. :)

Не знам зашто се дигла фрка око овог инцидента. Њихова дужност је била да омогуће несметан пролаз аутомобилу.
Ако пажљиво погледамо снимак, видимо како су застали када су скоро пришли хулиганима, вероватно са намером да се избегне физички обрачун. Ипак нису били потпуно ван контроле, као прави батинаши.

Još jedan detalj povodom ove organizacije 1389.
Od skora su se po Beogradu pojavili grafiti sa likom Putina i tekstom ispod"putin is watching you"sa potpisom 1389.
Ovu organizaciju treba zabraniti i organizatore,lidere i finansijere uhapsiti zbog veličanja stranog lidera a od ranije zbog izjave kako se zalažu za uniju Srbije i Rusije.To je izdaja Srbije.

...Важно је да си се ти пробудио и да се плашиш "издаје",
само си мало побркао лочнчиће,...нарочито одакле то
..........."дувају" издајници;)

Ti mladi ljudi pokušavaju da problem Kosova pretoče u svoje džepove. Dakle, radi se o profiterima koji sve što rade, rade kako bi se nekako doćepali vlasti i počeli da žive na grbači ovog naroda. Miša Vacić i njegov 1389 su već prišljamčeni uz stranku, a Miša mašta da postane narodni poslanik. Onda više neće tabanati do Kosova, već će se u Audiju sa crnim staklima voziti po Srbiji. To mu je i jedini cilj u životu. DA POSTANE VLAST!!!:rtfm:

...или се правиш наиван или си у служби стварања конфузије:?:
Миша Вацић није у овој организацији која је организовала Видовдански марш

"Покрет 1389 је основан октобра 2004. године, а
регистрован је фебруара 2005. године при надлежном министарству,
наш
знак је православна осмокрака звезда у чијем средишту је натпис: 1389.

Нашем портпаролу Миши Вацићу, који је са групом
активиста (Игор Маринковић, Иван Павловић, Зоран Ћирић и др)
одлучио да изађе из удружења и формира нову организацију,
желимо срећу и успех у раду........"

http://1389.org.rs/dok/saopstenje,_decembar_2008..pdf

Обезбеђење има права да реагује-када неко нападне возило у коме се налази Политичари,јавна и позната личности,када се неко наслони на ауто који припада неком Политичару,али наравно обезбеђење може само лепо да га склони са возила тј аута,то што су напали грађање то се зове мали прекршај који не значи ништа

Ta nazovi organizacija 1389 je skup fanatika bosanskosrpskih ekstremista,ekstremnog dela SPC,i par političkih stranaka,u cilju huškanja,provokacija i stvaranja nestabilnosti u zemlji.Sve ono što pojedini političari i ostali zvaničnici ne smeju u javnosti da kažu i deluju,to može ova organizacija i zato ih i finansiraju i angažuju.
Važno im je na nekome da iskale mržnju i bes pa im je sad kriv Bogdanović zato što strana vlast ne dozvoljava slobodan prolazak kroz Kosovo.

.................verovatno na onome koji dozvoljava
slobodan prolaz siptarima kroz Srbiju,
a u cijem je taboru i doticni:rtfm:

Обезбеђење има права да реагује-када неко нападне возило у коме се налази Политичари,јавна и позната личности,када се неко наслони на ауто који припада неком Политичару,али наравно обезбеђење може само лепо да га склони са возила тј аута,то што су напали грађање то се зове мали прекршај који не значи ништа

....и да се одмах хвата за појас где стоји пиштољ:zper:

.

Осуда инцидента у Лепосавића

Српска напредна странка најоштрије осуђује инцидент који је 27. јуна у Лепосавићу изазвало обезбеђење министра Владе Републике Србије Горана Богдановића, које је физички напало грађане јужне српске покрајине.

Да подсетимо, грађани општине Лепосавић изашли су на мирне протесте како би се супротставили грубом кршењу међународног права и рушењу суверенитета наше земље, а министар Богдановић, као министар за Косово и Метохију, је те оправдане протесте назвао „непримереном балван револуцијом“! Негодујући због таквих његових изјава, окупљени грађани су приликом посете министра Богдановића општини Лепосавић изразлили своје неслагање, на шта су људи из његовог обезбеђења одговорили грубом силом.

Српска напредна странка захтева од надлежних државних органа да у потпуности испитају овај инцидент и поступе у складу са законом.

Obezbeđenje izgleda ovako kada ih vidimo na TV da nisu jaki,ali bogme uživo su mnogo jaki

A tek da vidiš one kriminalce koji "obezbeđuju" grobara i poniznog mu sačo pansa...okruže ih u dva kruga da bi ove "majke Tereze" bezbedno prolazile Knez Mihajlovom i to u tolikom broju da ni mravi nemaju gde da se provuku, već se narod sklanja u obližnje prodavnice:sad2:

Čega li se ovi plaše da mi je znati ako "rade" u interesu srpske sirotinje...te sirotinje bojim se :sad2::thumbdown:

I kao što već milion puta rekoh, KAKo se to Dragan Đilas - gradonačelnik NE PLAŠI naroda jer ga često viđam kako normalno i bez pratnje prolazi ulicama ovog grada ...to je već interesantnije.

Осуда инцидента у Лепосавића

Српска напредна странка најоштрије осуђује инцидент који је 27. јуна у Лепосавићу изазвало обезбеђење министра Владе Републике Србије Горана Богдановића, које је физички напало грађане јужне српске покрајине.

Да подсетимо, грађани општине Лепосавић изашли су на мирне протесте како би се супротставили грубом кршењу међународног права и рушењу суверенитета наше земље, а министар Богдановић, као министар за Косово и Метохију, је те оправдане протесте назвао „непримереном балван револуцијом“! Негодујући због таквих његових изјава, окупљени грађани су приликом посете министра Богдановића општини Лепосавић изразлили своје неслагање, на шта су људи из његовог обезбеђења одговорили грубом силом.

Српска напредна странка захтева од надлежних државних органа да у потпуности испитају овај инцидент и поступе у складу са законом.

СНС увек неком суди,боље да гледају своја посла

Back