Обележавање територије...

Što se mene tiče i ne moram da obeležavam teritoriju, jer on počne da se vrti oko mene, tako da znam da se pojavila neka atraktivna. Da li to radi plašeći se problema kod kuće ili mu se sviđa, ne znam. Inače on je prilično atraktivan, pa se možda boji da mu se ta ne počne da nabacuje, a onda ću ga ubiti kod kuće.:D

Šta ću kad se plaši mene. Ja mu lepo kažem, ponašaj se prirodno (iskreno), pa onda hrabro postradaj kod kuće. :lol::lol::lol:

Obeležena teritorija bodljikavom žicom i struja je sprovedena kroz žicu. Ja sam inače akrep. Eto kako je to kad biraš lepog muža.:D

Medo, nesiguran je uvek onaj koji ostavlja, a ne koji ne ostavlja. Kapiras?
I ne meri se sigurnost u procentima. Ako si siguran u svoju vezu, to je zato sto si siguran u sebe i ono sto ti osecas. Nikad obrnuto. I to je bas lepo, bez obzira na to "sta moze da se desi?". :-)

Savrseno jasno... apsolutno. Ustvari, malo si mi pomogla jer tako nesto sam i naslucivao.

Stekao sam utisak da, sto vise je neko sigurniji u vezi da je to vise podlozan bolu jer, iz iskustva, mene je dotuklo to sto sam ja ostao na ledini ubrzo nakon sto sam stekao sigurnost a cini mi se ponekad, da sam ostao blizu te sigurnosti ali da nikad nisam dotakao njen maksimum, da bih znatno bolje prosao na kraju.

A procenti... pa nisam ja Sokolica da zongliram recima... tehnicka struka pomnozena sa zutom krstenicom... dalekovidnost kasno otkrivena...

Никад то нисам радила, некако ми испод части, мајке ми...:roll:

Додуше, једном давно, у студентским данима, тек што смо се почели да се забављамо, једна колегиница почне баш оно жешће да му се набацује

Eh da , isto tako i kod mene...samo sto su ovde bile po sredi vezbe iz organske hemije , i ona ga je svako malo zvala da joj pokaze ovo , pa ono...ceo tremin ga nije ispustala iz shaka...
Naravno , ja se povuchem , odradim svoje vezbe , sacekam da on zavrshi s njom...i posle mu kazem lepo sledece.
''Ako ti slucajno padne na pamet da nateras mene da se takmicim s nekom ribom , oko tebe , onda mozes lepo da odes sa tom istom ribom.''
Jbg, ja sve tako direkt in face. :lol:
I tako , posle se josh vrtela oko njega , a onda je on poceo nju da podjebava da je sponzorusha , a ona se stvarno primila na to...i sve je ispalo smeshno na kraju...(:

Mada se stalno nalazi neka kandidatkinja , ima nesto u njemu privlacno , cudno je pomalo ... uglavnom , kako god ona izgledala ili bila pametna sta god...vishe me to ne tangira...On je moj , ja njegova i to je to.Dok je s nama sve ok , niko sa strane ne moze to da narusi. (:

Back