"Obećavam vam, ako Rusija izvrši invaziju na Ukrajinu, neće biti Severnog toka 2"

Strip Theater

Primećen član
Banovan
Poruka
531
Vašington -- Predsednik SAD Džozef Bajden izjavio je juče da, ako Rusija izvrši invaziju na Ukrajinu, neće biti Severnog toka 2.

Govoreći na zajedničkoj konferenciji za novinare sa nemačkim kancelarom Olafom Šolcom, Bajden je rekao da ako Rusija izvrši invaziju ponovo, onda neće postojati Severni tok 2, preneo je Rojters.

Na pitanje kako bi to uradio, odgovorio je: "Obećavam vam da ćemo to moći da uradimo".

Šolc je tokom obraćanja istakao da Nemačka i SAD blisko sarađuju kako bi osigurale brzo uvođenje sankcija Rusiji u slučaju novog napada na Ukrajinu.

''To bi imalo znatne posledice po Rusiju", rekao je Šolc u Beloj kući.

On je kazao na spremnost Nemačke da znatnom sumom finansira ekonomsku stabilizaciju Ukrajine.

"Obezbeđujemo veoma veliki deo finansijske podrške Ukrajini a ta suma iznosi dve milijarde dolara. Spremni smo da to nastavimo", rekao je Šolc.

Severni tok 2 treba da bude registrovan kao nezavisni operater u Nemačkoj, kako bi se izvršilo pokretanje gasovoda, ali je Savezna agencija za energetske mreže (Bundesnetzagentur) suspendovala proceduru njegove sertifikacije zbog organizacionih i pravnih pitanja 16. novembra 2021, preneo je Tas.

Regulator je naglasio da će postupak sertifikacije biti suspendovan sve dok glavna imovina i ljudski resursi operatera ne budu prebačeni u vlasništvo njegove nemačke podružnice.
104503727-GettyImages-687902530-joe-biden.1910x1000.jpg

https://www.b92.net/biz/vesti/svet/...na-ukrajinu-nece-biti-severnog-toka-2-2101924
Pomalo pogrešan prevod B92. "Obećavam" na američkom može značiti i "Garantujem."
U svakom slučaju još jedna šahovska pobeda Bajdena nad putinom i sličnim pacerima.
Živija američki Tito!

Vašington -- Predsednik SAD Džozef Bajden izjavio je juče da, ako Rusija izvrši invaziju na Ukrajinu, neće biti Severnog toka 2.

Govoreći na zajedničkoj konferenciji za novinare sa nemačkim kancelarom Olafom Šolcom, Bajden je rekao da ako Rusija izvrši invaziju ponovo, onda neće postojati Severni tok 2, preneo je Rojters.

Na pitanje kako bi to uradio, odgovorio je: "Obećavam vam da ćemo to moći da uradimo".

Šolc je tokom obraćanja istakao da Nemačka i SAD blisko sarađuju kako bi osigurale brzo uvođenje sankcija Rusiji u slučaju novog napada na Ukrajinu.

On je kazao na spremnost Nemačke da znatnom sumom finansira ekonomsku stabilizaciju Ukrajine.

"Obezbeđujemo veoma veliki deo finansijske podrške Ukrajini a ta suma iznosi dve milijarde dolara. Spremni smo da to nastavimo", rekao je Šolc.

Severni tok 2 treba da bude registrovan kao nezavisni operater u Nemačkoj, kako bi se izvršilo pokretanje gasovoda, ali je Savezna agencija za energetske mreže (Bundesnetzagentur) suspendovala proceduru njegove sertifikacije zbog organizacionih i pravnih pitanja 16. novembra 2021, preneo je Tas.

Regulator je naglasio da će postupak sertifikacije biti suspendovan sve dok glavna imovina i ljudski resursi operatera ne budu prebačeni u vlasništvo njegove nemačke podružnice.

https://www.b92.net/biz/vesti/svet/...na-ukrajinu-nece-biti-severnog-toka-2-2101924
Pomalo pogrešan prevod B92. "Obećavam" na američkom može značiti i "Garantujem."
U svakom slučaju još jedna šahovska pobeda Bajdena nad putinom i sličnim pacerima.
Živija američki Tito!
Јбг. и ти сада дође од "неће никада бити изграђен СТ2" до "ако буде рата неће бити пуштен гас". Спусташ стандарде...:gace:

Јбг. и ти сада дође од неће никада бити изграђен СТ2 до ако буде рата неће бити пуштен гас. Спусташ стандарде...:gace:
Ne, vi ste pokušali izdejstvovati obe od sledećih stvari
  1. Agresija na ukrajinski narod
  2. Porobljavanje evropskog naroda putem smradnog cevovoda Severni tok 2

A evo kako sada izgleda vaša lista uspeha
  1. Agresija na ukrajinski narod
  2. Porobljavanje evropskog naroda putem smradnog cevovoda Severni tok 2

Zanimljiva izjava

Severni tok treba Nemačkoj, ane USA, uostalom uvek se može napraviti dogovor da ruski gas nemcima prodaje USA
Da li je nemačka trgovala sa Rusima oko Ukrajine kako bi spasila sebe?

Šta će Rus zapadno tržište kada snabdeva glavnu svetsku radionicu Kinu , dovoljna joj je kontrola jugoistoka

I naravno,ne mogu a da ne osetim zadovoljstvo,jer je Južni tok godinama blokiran i napravljen manjeg kapaciteta upravo zahvaljujući švabovima

Živija američki Tito!

Јамика, па ти сада живиш на три-четири ника истовремено. То што имаш виртуелну поделу личности не значи ништа, јер са свих твојих никова сипаш исте ретардизме. Нека си ти мени жива и здрава, чак и тако поремећена.

Иначе да се осврнемо на ову изјаву старца Бајдена од 80 и курус љета. Ако Русија нападне Украјину неће бити Северног тока 2. Дакле претња руске инвазије на Украјину је једна од медијских конструкција којом служи да се подгреје атмосфера у самој Америци како би се скренуле ствари са много битнијих проблема. И овога пута није да је председника орално задовољавала службенице Беле куће, овога пута мора да се замаскира понижење у Авганистану, највеће после Вијетнама, фијаско у Сирији, масован улазак миграната на јужној граници САД, инфлација највећа у последњих неколико деценија, наравно пандемија короне, драстичан пораст бескућника, посебно на западној обали САД, као и опиоидна епидемија, где од овердозирања сада умире скоро 100.000 људи годишње.

Наравно, треба додати рекордан јавни дуг САД, најављено повећање каматних стопа ФЕД-а и још неколико не баш тако сјајних ствари које су се појавиле у Америци. Уз напомену да је друштво сада постало дубоко подељено, али први пут не по расним и етничким линијама, већ идеолошким. Где сада подсећају на нас, што није сјајно.

И које је решење за оволико проблема који су се појавили у исто време. Па наравно, јуначење и претње Русији да не изврши инвазију на Украјину. Што Русија и не жели да учини, јер је анексијом Крима стратешки обезбедила своју црноморску флоту. И има ове две републике које увек користи као средство притиска. Наравно да ће им помоћи тако што ће слати оружје и плаћенике и добровољце тамо. И то је то. Фантазије да ће Руси ушетати, или да само што нису ушетали у Кијев су један веома лош филм са лошом глумом америчких политичара.

И на крају када не буде инвазије на Украјину, као што никада није ни планирана, та екипа око Бајдена ће изаћи са наративом да је захваљујући њиховим акцијама обуздан Владимир Путин. Дакле баш оно, филм Ц категорије.

A zadovoljstvo ti ide u kom pravcu? Shvabovi ce pocrkaju od zime i gladi ako ne dobiju gas
preko Severnog toka koji ni do sada nisu dobijali?

Da li su Švabovi mislili o nama 90-tih kada su preko njihovih medija širene najogavnije laži o nama?

Da li su mislil o nama kada su od Srb od 2000-tih napravili konc logor robova koji rade za 150 eur, jer za bolje nisu, po njima?

Što se mene tiče neka dobiju šta su zaslužili jer je to narod koji je bio spreman da zažmuri i podrži uvek kada bi njihova vlast ubijala i uništavala druge da oni ne bi gladovali ili još bolje da bi živeli bolje od drugih na opljačkanom i otetom

Samo mi kaži jel zaspao ili pao za govornicom dok je to govorio?
ma , dok cita sa onoga IDIOTA ispred sebe, ono sto su mu i napisali , cini se i da nije izlapetis
ali , cim i skrene pogled sa idiota i pokusa i nesto da doda , uvijek i ostane da je PRAVI IDIOT...
u svojim nebulozama recenim

И које је решење за оволико проблема који су се појавили у исто време. Па наравно, јуначење и претње Русији да не изврши инвазију на Украјину. Што Русија и не жели да учини, јер је анексијом Крима стратешки обезбедила своју црноморску флоту. И има ове две републике које увек користи као средство притиска. Наравно да ће им помоћи тако што ће слати оружје и плаћенике и добровољце тамо. И то је то. Фантазије да ће Руси ушетати, или да само што нису ушетали у Кијев су један веома лош филм са лошом глумом америчких политичара.

И на крају када не буде инвазије на Украјину, као што никада није ни планирана, та екипа око Бајдена ће изаћи са наративом да је захваљујући њиховим акцијама обуздан Владимир Путин. Дакле баш оно, филм Ц категорије.
Ako ne useta ( a i ja sam sigurna da nece) onda je sve OK.
Da li su Švabovi mislili o nama 90-tih kada su preko njihovih medija širene najogavnije laži o nama?

Da li su mislil o nama kada su od Srb od 2000-tih napravili konc logor robova koji rade za 150 eur, jer za bolje nisu, po njima?

Što se mene tiče neka dobiju šta su zaslužili jer je to narod koji je bio spreman da zažmuri i podrži uvek kada bi njihova vlast ubijala i uništavala druge da oni ne bi gladovali ili još bolje da bi živeli bolje od drugih na opljačkanom i otetom
Cekaj, ti ocekujes da neki Shvabovi misle i brinu se o tebi? Pa ti si birala kako vec jesi, znala
si sta te ceka, sto bi neki Shvabov trebalo da se brine o tvom zivotu?

Реприза "кубанске кризе" у којој ће НАТО , УСА и & да прогласе "победу" и свој "чувени кумановски споразум" и "дискретно" испуне све руске (Путинове) захтеве, док ће Путин, са своји "мона Лиза" осмехом да "захвали" Бајдену и његовим "шупогљвцима" на разумном решењу до ког је дошло споразумом обе стране.....и вук сит, и овце на броју !?

Živija američki Tito!
Pobedijo je poslao je 2000 vojnika u Rumunjiu da zaštiti Ukrajinu jer Rusi imaju spremnih 100.000 vojnika.

Za vaše klošuse od vojnika je dovoljno pola Azov bataljona
Jesu li ušli u Moskvu, ti već godinama pišeše da jesu, a mi čekamo...

Реприза "кубанске кризе" у којој ће НАТО , УСА и & да прогласе "победу" и свој "чувени кумановски споразум" и "дискретно" испуне све руске (Путинове) захтеве, док ће Путин, са своји "мона Лиза" осмехом да "захвали" Бајдену и његовим "шупогљвцима" на разумном решењу до ког је дошло споразумом обе стране.....и вук сит, и овце на броју !?
Situacija na terenu prilicno je komplikovana jer Ukrajina kao drzava postoji, mozda je Srbi smatraju
nekim shitom, ali tu zive ljudi i ne dva coveka nego milioni ljudstva.

Situacija na terenu prilicno je komplikovana jer Ukrajina kao drzava postoji, mozda je Srbi smatraju
Pitanje je koliko je t održava, jer svi znamo kako je vlast došla u Ukrajinu. Tačnije, koliko je nelegalno došla.
Ali niko pamentan ne veruje da Rusija planira bilo kakav napad tamo.

Ako ne useta ( a i ja sam sigurna da nece) onda je sve OK.

Cekaj, ti ocekujes da neki Shvabovi misle i brinu se o tebi? Pa ti si birala kako vec jesi, znala
si sta te ceka, sto bi neki Shvabov trebalo da se brine o tvom zivotu?

Ne ja to ne očekujem, ali ne očekujem ni da neko traži od mene da mislim o njima. Ti očekuješ da mi brinemo šta će biti sa Švabovima ako nema SToka II

Podržava USA uveki uvek sam podržavala da im ga zavrnu ,kao štosu oni

Neka žive odonaga što imaju

Х
Хахахаха...ти кад срочиш пост, исти је за медаљу!
Значи, да ситуација неби била компликована Украјина не треба да постоји. Па, можда си и у праву, мада не верујем да си свесна шта си написала? У твом случају, Deja Vu!

Pitanje je koliko je t održava, jer svi znamo kako je vlast došla u Ukrajinu. Tačnije, koliko je nelegalno došla.
Ali niko pamentan ne veruje da Rusija planira bilo kakav napad tamo.
Ne kapiram, cija je vlast sa strane dosla u Ukrajinu?
Pretpostavljam da mislis na Majdan, ali je ocigledno da je ipak vecina stanoivnistva zelela
neki prevrat pa je tako i Majdan kao uspesan. Ne mozemo mi da sudimo i donosimo zakljucke
sta je za neku drugu drzavu ili narod dobro, a sta lose. Pa to ne umemo ni za sebe, jedino sto umemo
je to da pravimo nekakve prevrate po CG.

Х
Хахахаха...ти кад срочиш пост, исти је за медаљу!
Значи, да ситуација неби била компликована Украјина не треба да постоји. Па, можда си и у праву, мада не верујем да си свесна шта си написала? У твом случају, Deja Vu!
Ti srpski ne znas , zato i ne razumes ni ove proste misli i recenice.

Pretpostavljam da mislis na Majdan, ali je ocigledno da je ipak vecina stanoivnistva zelela
neki prevrat pa je tako i Majdan kao uspesan. Ne mozemo mi da sudimo i donosimo zakljucke
sta je za neku drugu drzavu ili narod dobro, a sta lose. Pa to ne umemo ni za sebe, jedino sto umemo
Nisam napisao sa strane, ali ima istine u tome, taj državni udar jeste dirigovan spolja.
Ma kakava većina stanovništva, došlo je do (prilično profašističkog) državnog udara u kome su ti novi koristili svoje stzanvonike i ubajali ih zbog ličnog interesa. Neka radikalnija verzija Otpora. Majdan je nuspešan samo kao profašistički državni udar i ništa više.
Kad je Nemačka pravila prevate po CG?

Ti srpski ne znas , zato i ne razumes ni ove proste misli i recenice.
Нису просте, бесмислене су, да не употребим неку прецизнију реч.
Али добро, навикли смо на твоје постове. Нико и не очекује од тебе нешто смислено.

Ne ja to ne očekujem, ali ne očekujem ni da neko traži od mene da mislim o njima. Ti očekuješ da mi brinemo šta će biti sa Švabovima ako nema SToka II

Podržava USA uveki uvek sam podržavala da im ga zavrnu ,kao štosu oni

Neka žive odonaga što imaju
Ja recimo ne zalazim na teme o svinjogojstvu ili o gajenju fikusa jer me to ne zanima, zasto ti
mislis da neko od tebe ocekuje da imas misljenje o bilo cemu?
Usput, dal si bolesna pa spajas reci do nerazumevanja? Korona, temepratura, ne daj Boze?

Ja recimo ne zalazim na teme o svinjogojstvu ili o gajenju fikusa jer me to ne zanima, zasto ti
mislis da neko od tebe ocekuje da imas misljenje o bilo cemu?
Usput, dal si bolesna pa spajas reci do nerazumevanja? Korona, temepratura, ne daj Boze?

Zašto je tebe briga što ja imam mišljenje o nečemu,nisam se ja nakačila na tvoje objave, već ti na moje

Činjenica jeste dasu švabovi ovde napravili zla da je najmanje što im semože poželeti zavrtanje SToka II

Kao što već rekoh,problem su loši laptopovi - posebno ovaj "novi" gde moram kao 5 puta da pritisnem space da bi se razdvojila rečenica

Back