- Poruka
- 95
jedna zenska mi je predlozila da posto je vec u cetrdesetoj a nema dijece da joj pomognem . ona bi se odrekla svih potrazivanja tipa alimentacija , nasljedstvo i slicno . da li da ucinim dobro djelo ili cu zavrsiti na sudu ?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa sad
moz da ode i u banku
pu....
jedna zenska mi je predlozila da posto je vec u cetrdesetoj a nema dijece da joj pomognem . ona bi se odrekla svih potrazivanja tipa alimentacija , nasljedstvo i slicno . da li da ucinim dobro djelo ili cu zavrsiti na sudu ?![]()
da ali mene je vidjela a onog tamo nece znati niti kako se potpisuje na krstarici .
baci sliku da i mi vidimo![]()
jedna zenska mi je predlozila da posto je vec u cetrdesetoj a nema dijece da joj pomognem . ona bi se odrekla svih potrazivanja tipa alimentacija , nasljedstvo i slicno . da li da ucinim dobro djelo ili cu zavrsiti na sudu ?![]()
gospoda ne pricaju o tome ! u te dane tesko je biti muskarac .
Unajmi advokata i sastavite ugovor i
Tako se lepo obezbedi i budi dobrocinitelj![]()
Unajmi advokata i sastavite ugovor i
Tako se lepo obezbedi i budi dobrocinitelj![]()
i onda se grofe cudis sto di djeca lice na gancije
ne mjesam se u odgoj ali mislim da je homosexualnost nasljedna tj genetski uvjetovana
Претпостављамо да ти ниси за ту комбинацију да се заједно са њом бринеш неких двадесет година о принови.
.... не само то, у питању је твој генетски материјал 50% а какво дете може бити ако нема оца?....... мали пешован којем ће ставити машницу и лакирати нокте. Жене ово раде мушкој деци, чак и на крсти су се хвалиле да лакирају својим синовима нокте. Па ти размисли.
Nejasno je pitanje - zasto bi istao na sudjenje?
ma dajte.....
topla guda i jaga jedno kraj drugoga.
![]()
ma dajte kolega karamel (kara me еl) ....zna se koja je najbolja
Zato sto je on tata pred zakonom ma koliko mama zelela na pocetku sama da gaji klinca...kasnije se moze predomisliti uz sudski amin i eto njega na sudu...i to nakon dobrog dela![]()