Van razuma
Iskusan
- Poruka
- 6.278
To si ti zakljucila.Aha, dosli smo do zakljucka da je depresija prouzrokavana udadbom za dobrog muskarca.
Dobrrro
Ja sam samo ispricala svoj slucaj.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To si ti zakljucila.Aha, dosli smo do zakljucka da je depresija prouzrokavana udadbom za dobrog muskarca.
Dobrrro
Samo tolikoTo si ti zakljucila.
Ja sam samo ispricala svoj slucaj.
SamoSamo toliko
Moze i tako da se gleda.Moze da bude, al ne mora da znaci...
Pa da, cim je tema o obdarenosti, evo stigla i lozana, aj sto se zene lepe na temu kao da unutra ima nesto pametno, ali muskarci.....
Ovo ti ode kao post...no, nema veze....slucajno si naletela pa sam te prozvao...Lozana je uvek tu, samo ne pise uvek.
A za vasu informaciju, procitajte malo postove, posto nije obdarenost srz tematike.
Poz
I namenjeno je kao post.Ovo ti ode kao post...no, nema veze....slucajno si naletela pa sam te prozvao...![]()
Pa evo skacem od radosti, ne mogu ni da zamislim kako bih se proveo da je pp...I namenjeno je kao post.
Ne boj se, tvoja sreca pa nije pp![]()
Vidovita sama cek, kako si znala o cemu je tema , ako nisi usla na naslov?
A ti si ova Stojanka sto se reklamira na krstarici....onda je jasno....Vidovita sam![]()
Ma nemojAko nema u glavi, obdarenost isto moze da okaci macku o rep
Nabavila si rezervni kljuc garant....Ja sve cekam, javice se neki odbareni da ga metnemo u dodolinu kolekciju al izgleda dzabe ovde camimo cekajuci
Nije obdarenost srz tematike u postovima, zato sto niko obdaren ne pise na temi.Lozana je uvek tu, samo ne pise uvek.
A za vasu informaciju, procitajte malo postove, posto nije obdarenost srz tematike.
Poz
Sa sve merkama. Dužinom širinom težinom.Ja sve cekam, javice se neki odbareni da ga metnemo u dodolinu kolekciju al izgleda dzabe ovde camimo cekajuci
Kešom...Sa sve merkama. Dužinom širinom težinom.
Oćeš kazati da je samo i jedino to zanima.Kešom...
Ja se zezam...mislila sam da ne misliš stalno na jednu te istu.Oćeš kazati da je samo i jedino to zanima.
TačnoZasto bi mene sa velikom kitom trebalo da interesuje sta zene gledaju? Apsolutno pogresno razmisljanje, ako te vec priroda obdari da imas veliku kitu, onda se ne osvrces na to sta zene traze vec se usmeris na ono sto ti imas i mozes da ponudis, to im tako i serviras pa ko voli neka izvoli.
Ja sam je otpisao kad mi se zakačila i tražila ko da joj je to zrak. Video koliko je časa i otad me je turila na dugme ali redovito prati moje upise preko klona.Ja sve cekam, javice se neki odbareni da ga metnemo u dodolinu kolekciju al izgleda dzabe ovde camimo cekajuci