sinnke
Buduća legenda
- Poruka
- 34.455
Sta znaci nekom muskarcu sto ima veliku kitu i jaja, kad zene gledaju na nesto sasvim drugo?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A ti bi samo zakljucavala?Ако је то нешто друго лова, закључавам тему.
Pa da, muskarci dobre duse mnogo puse.Ako nema dobru dušu džabe mu sve
A kakav je to smisao?I smisao za humor isto
Zasto bi mene sa velikom kitom trebalo da interesuje sta zene gledaju? Apsolutno pogresno razmisljanje, ako te vec priroda obdari da imas veliku kitu, onda se ne osvrces na to sta zene traze vec se usmeris na ono sto ti imas i mozes da ponudis, to im tako i serviras pa ko voli neka izvoli.Sta znaci nekom muskarcu sto ima veliku kitu i jaja, kad zene gledaju na nesto sasvim drugo?
ne brini ništa, ako imaš veliku kitu, marketing dobiješ gratisZasto bi mene sa velikom kitom trebalo da interesuje sta zene gledaju? Apsolutno pogresno razmisljanje, ako te vec priroda obdari da imas veliku kitu, onda se ne osvrces na to sta zene traze vec se usmeris na ono sto ti imas i mozes da ponudis, to im tako i serviras pa ko voli neka izvoli.
to je nešto sasvim suprotno od onoga što ti nudiš kao humor.A kakav je to smisao?
Ti sa dobrom dusom su obicno dosadni.Ako nema dobru dušu džabe mu sve
Znam, vrlo dobro kako to ide. Bitno je samo da se uvalis par puta, kasnije to ide lancano.ne brini ništa, ako imaš veliku kitu, marketing dobiješ gratis![]()
To si čuo od nekog sa velikim kurсеm je liZnam, vrlo dobro kako to ide. Bitno je samo da se uvalis par puta, kasnije to ide lancano.
Da.To si čuo od nekog sa velikim kurсеm je li
Da, da.pa da, tipično,
namažeš ga na kreker za užinu
i tražiš đavla dalje!
a kada ga nađeš zaista
pitaš se zašto su žene oko tebe u vezama sa dobricama a ti nisi
i onda imaš opravdanje za depresiju gojaznost i razočaranje
pa da, tipično,Ti sa dobrom dusom su obicno dosadni.
Mene ne privlace taman kada bi milione istresali pred mene.
a ti izvini pogrešno sam citirala tebe umesto ,van razuma,Da, da.
Sreca moja pa sam dobrica, i mali mi je bas pa nisam mogao da se otimam i idem stranputicom.
slažem seAko nema u glavi, obdarenost isto moze da okaci macku o rep
Nista.a ti izvini pogrešno sam citirala tebe umesto ,van razuma,
idem na još jednu kafu da mi se razbistri prethodna noć...
naravnoNista.
To se moze odnositi i na muskarca, kada mu pobegnu sve zene i on shvati da je sam.