obavezno idite kod ginekologa.....

ma zene ne vole pregled ili im je neprijatno. odes tamo, a tamo onaj uzasavajuci sto, stavi ti lekar onu prostirkicu (cistu) i samo ta prostirkica te deli od one plastike na kojoj je ko zna koja drzala doope pre tebe, isto na prostirkici, al slaba je to uteha. i onda ona naprava za pregled uzas i jeza. jeste dezinfikuju, al ko zna u cijoj je sve to wibici bilo, barem da koriste one plasticne za jednokratnu upotrebu.

i sad ja razmisljam da idem privatno, al' samo ako koriste te plasticne koje na licu mesta otpakuju iz kesice. ne znam dal bi drzavni ginekolog siznuo da kupim u apoteci to i dam mu? dal ima to da se kupi u apoteci. :think:

msm, znam ja sve i karcinom i celu pricu, al' racunam nece grom u koprive.

zadnji problem te vrste koji sam imala bila jke bas velika upala jajnika pre 7 godina, kada su prvo tripovali da je slepo crevo i slali me na hirurgiju. a onda je jajnik otekao. :sad2: od tada imam fobiju da mi ne pukne slepo crevo.

Vidim,nisam jedina.:lol:

One plastične su ovde koristili,pa prestali.Meni se ni one ne dopadaju.Sve se plašim da će da se slomi...ili da je loše izliveno,pa će da grebe...:roll:

Vidim,nisam jedina.:lol:

One plastične su ovde koristili,pa prestali.Meni se ni one ne dopadaju.Sve se plašim da će da se slomi...ili da je loše izliveno,pa će da grebe...:roll:

ovde kod mene metalne koriste. i sve muka da te uhvati od njih. jao, dal oni to dobro dezinfikuju qq i lele. :zcepanje:

fala ti emocijo sto me podseti da te plasticne mozda mogu i da se slome. veliko hvala. :zcepanje: al' barem se vade iz kesice, a ove metalne ko zna odakle. :sad2:

sad mi pade na pamet i zubar, dal se one busilice i ona cuda dezinfikuju ili idu tako od usta do usta. :lol:

ovde kod mene metalne koriste. i sve muka da te uhvati od njih. jao, dal oni to dobro dezinfikuju qq i lele. :zcepanje:

fala ti emocijo sto me podseti da te plasticne mozda mogu i da se slome. veliko hvala. :zcepanje: al' barem se vade iz kesice, a ove metalne ko zna odakle. :sad2:

sad mi pade na pamet i zubar, dal se one busilice i ona cuda dezinfikuju ili idu tako od usta do usta. :lol:

:zcepanje:

Uvek zakažem na početku radnog vremena,da budem prva.:tajna:Srećom, rade samo posle podne,pa ne moram u ranu zoru da idem.

P.S.Ako imaš još nekih dilema,slobodno pitaj.Možda zajedno dođemo do rešenja.:lol:

Poslednja izmena:

Pobogu, naravno da se dezinfikuju! :lol:
Ja iskreno mislim da je ovo razlog za neodlaženje samo za 1% žena. Ja o tome ne mislim uopšte! Ako sam odlučila da imam poverenja u dr, da će mi postaviti pravu dijagnozu, neće nešto prevideti itd. onda ću da verujem i da je sve to sterilno! Ako bih razmišljala na ovaj način bojim se da ne bi smela ni u busu da se uhvatim za rukodržač :sad2:

Back