Em.
Buduća legenda
- Poruka
- 27.545
ma zene ne vole pregled ili im je neprijatno. odes tamo, a tamo onaj uzasavajuci sto, stavi ti lekar onu prostirkicu (cistu) i samo ta prostirkica te deli od one plastike na kojoj je ko zna koja drzala doope pre tebe, isto na prostirkici, al slaba je to uteha. i onda ona naprava za pregled uzas i jeza. jeste dezinfikuju, al ko zna u cijoj je sve to wibici bilo, barem da koriste one plasticne za jednokratnu upotrebu.
i sad ja razmisljam da idem privatno, al' samo ako koriste te plasticne koje na licu mesta otpakuju iz kesice. ne znam dal bi drzavni ginekolog siznuo da kupim u apoteci to i dam mu? dal ima to da se kupi u apoteci.
msm, znam ja sve i karcinom i celu pricu, al' racunam nece grom u koprive.
zadnji problem te vrste koji sam imala bila jke bas velika upala jajnika pre 7 godina, kada su prvo tripovali da je slepo crevo i slali me na hirurgiju. a onda je jajnik otekao.od tada imam fobiju da mi ne pukne slepo crevo.
Vidim,nisam jedina.

One plastične su ovde koristili,pa prestali.Meni se ni one ne dopadaju.Sve se plašim da će da se slomi...ili da je loše izliveno,pa će da grebe...