OBAVESTENJE

Prtim preko satelita,zivim u zrenjaninu,a rodjena sam u bgd 69god.Inace sam sa Bezanije a to kako pisem to je moja stvar da ti nisi nastavnica srpskog jezika sta je ovde maturki rad.da li si zadovljna odgovorom ili hoces i br gaca koji nosim.kako te nije sramota da tako pitas i lupetas a ovamo zivis na najlepsi deo grada.

Nemoj više da se vadiš, molim te. :D

Ima u ovoj državi i neko ko je stručniji od tebe i svih nas zajedno i ima razloga zašto se isporučuje struja na KiM. Prema tome, brini o nekim drugim, lakšim stvarima. I ne moraš da plaćaš struju za Srbe na Kosovu. Plaćaj za sebe i to je dovoljno.

Tacno oni nemaju u Albaniji ni hleba da jedu.A kamoli za struju.Videla sam svojim ocima kako lepo ulaze slobodno na Kosovo lica iz Kuksa i Tirane.

Wooooow koje ti zablude imas o Albaniji devojko !!!

Bio sam tamo nedavno i ta prica o bedi ne da nema veze sa istinom nego je krajnje glupa.
Struju mozda i oni uvoze al da su bedni....nisu nimalo.

A prekid isporuke struje mogao bi samo da dovede do teskih posledica po tamosnje srbe.
Albanci bi se za sebe snashli

Ако Србија обустави испоруку струје Косову, добијаће је од Албаније (већ су то најавили Албанци), а у том случају Срби са Косова остају без струје.
Jel ti shvatas otprilike kako se prenosi struja. Oni iz Albanije i kad bi hteli nemaju kako da im prenesu struju. Ne moze to preko jedne zice za napajanje TV-a, ako hoces da napajas jedno selo, a kamoli Kosovo. Neophodna je infrastruktura (dalekovodi) koja se stvara godinama.

I jos nesto. Mi ne placamo albancima struju (mada neki to ne zele da shvate). Jednostavno sva struja koju placa Kosovo (iliti dobija na poklon) ide preko Srbije.

Back