Derer
Buduća legenda
- Poruka
- 43.114
Shta ce tamo kad nije Albanac?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Зато што је Косово део Србије, зар не?
Јел' ти то тераш Косово из Србије?Pitam se zasto adem_ks postuje na ovom forumu?
Sta on trazi ovde?
Da nas nervira.
Idi bre pa postuj na kosovskim forumima, ako imate koji.
Uh....ma sve mi je jasno....![]()
Prtim preko satelita,zivim u zrenjaninu,a rodjena sam u bgd 69god.Inace sam sa Bezanije a to kako pisem to je moja stvar da ti nisi nastavnica srpskog jezika sta je ovde maturki rad.da li si zadovljna odgovorom ili hoces i br gaca koji nosim.kako te nije sramota da tako pitas i lupetas a ovamo zivis na najlepsi deo grada.
Tacno oni nemaju u Albaniji ni hleba da jedu.A kamoli za struju.Videla sam svojim ocima kako lepo ulaze slobodno na Kosovo lica iz Kuksa i Tirane.
Daj otkaci se od mene LEZBACO![]()
Jel ti shvatas otprilike kako se prenosi struja. Oni iz Albanije i kad bi hteli nemaju kako da im prenesu struju. Ne moze to preko jedne zice za napajanje TV-a, ako hoces da napajas jedno selo, a kamoli Kosovo. Neophodna je infrastruktura (dalekovodi) koja se stvara godinama.Ако Србија обустави испоруку струје Косову, добијаће је од Албаније (већ су то најавили Албанци), а у том случају Срби са Косова остају без струје.
Uh...ovo je tako...ahahahahaha...srBski....![]()
Јел' ти то тераш Косово из Србије?