OBAVESTENJE!!!!!

• Začetnik teme Začetnik teme divlja
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
codemaker:
....Inace i dalje se se drzim parafrazirane recenice Alana Forda: "... bolje ziveti Beogradu, nego ne ziveti u Beogradu...", uprkos:
- sivom danu nad Beogradom
- macka me je dva puta ogrebala
- opekao sam se vrucom kafom
- ne mogu da nadjem USB flash stick koji sam juce ostavio na stolu
- cerkinom gostu iz USA su kofere poslali u Pariz umesto u Beograd, pa me ceka taksiranje
- Zena je izjavila da sam baraba jer nisam izneo smece
- Tasta je izjavila "ako, kad si se udala za barabu"
- Komsija od prekoputa ne sme da izadje iz stana da ga ne ubijem jer siri traceve a trazio je primirje
- sutra je ponedeljak.......

Čoveče, al je tebi život dinamičan.

Meni se ovo svidelo danas, sa knjizevnosti. :-P

"...Kad vas ljubav pozove, pođite za njom, Premda su staze njene tegobne i strme. A kad vas krila njena obgrle, prepustite joj se, Premda vas mač, skriven među perima njenim, može povrediti. A kad vam progovori, verujte joj, Premda vam glas njen može unistiti snove, k'o što severac opustoši vrt. Jer, baš kao sto vas krunise, ljubav će vas i razapeti. Isto kao što vas podstiče da rastete, isto tako će vas i okresati. Kao sto se uspinje do visina vaših i miluje vam grančice najtananije što trepere na suncu, Tako će se spustiti i do vašeg korenja i protresti ga u njegovom prijanjanju za zemlju. Poput snoplja pšeničnog, sakupiće vas u naručje svoje. Omlatiće vas, da bi vas ogolila. Prosejaće vas, da bi vas otrebila od kukolja. Samleće vas, do beline. Umesiće vas, dok ne postanete gipki; A onda će vas izložiti svojoj svetoj vatri, tako da postanete sveti hleb za svetu Božiju svetkovinu.

Sve će vam to ljubav učiniti, ne biste li spoznali tajne svoga srca i u spoznaji toj postali deo srca života.
Budete li, pak, u strahu svome tražili samo ljubavni mir i zadovoljstvo, Bolje vam je onda da pokrijete golotinju svoju, i odete sa gumna ljubavi, U svet koji ne poznaje godišnja doba gde ćete se smejati, al' ne punoćom smeha svog i plakati, al' ne do poslednje suze svoje."

K.G.

Bila sam na kastingu u Italijanskoj modnoj agenciji Juicee entertainment u Hajatu i oni su mi ponudili da za vikend idem u Milano da radim kao hostesa.... Nije li to malo cudno? Zanima me da li je neko imao iskustva sa ovom agencijom i kakva? Odnosno da li je ovo prava i ozbiljna agencija ili neka prevara ili mozda belo roblje!!!!

Back