Обавештајац ЦИА евакуисан из Србије због "хаванског синдрома"

Волстрит џорнал: Обавештајац ЦИА евакуисан из Србије због "хаванског синдрома"​

dzornal
Awkward Cardi B GIF by Saturday Night Live

ništa čudno. razbolečee se svako kome ugrade čip u glavu ili koristi visoke frekvencije. e sad, kako će zvati te boleštine pojma nemam.
ispričavam se. nisu mikro talasi. oni su neselektivni.

cvrčci se su pobunili protiv čemera. ustala i korona odavno. uskoro će cela vojska donjeg sveta da krene u rat protiv holivuda i epstajnovih.

a natoljupci i dalje navijaju. :D

Objavljen tajni dokument, nisu mikrotalasi – zašto je stvarno povučen agent CIA iz Beograda

kaže bajden:"Ohrabren sam mišlju da radimo zajedno na tome da svetu vratimo budućnost punu nade. Američki narod ostaje posvećen traženju sreće u tome da pomaže svim narodima da imaju bezbedan, miran i prosperitetan život. Imate moju zahvalnost i najbolje želje", napisao je Bajden u pismu Ðukanoviću.

ne znam jeli ovo bajdenov ili prevodilački gaf. u svakom slučaju hebeš budućnost punu nade u bolje.

k bajden:"Ohrabren sam mišlju da radimo zajedno na tome da svetu vratimo budućnost punu nade.
snouden: hebeš budućnost punu nade
Vi rusi predlažete: goru budućnost & beznađe
ako bajden kaže da će svetu vratiti budućnost punu nade to znači da će ga baciti u jad i čemer pa će se ceo svet nadati boljem.

meni to ne treba. oću da da se u budućnosti ne ndam puno boljem. već da bude dobro i živim normalno. kapiraš inteligencijo.

....

Drama na CIA Kuriru...
CIA Trifunovic drami o usmerenom oruzju...i kaze kako nase sluzbe imaju zadatak da zastite kako nase gradjane tako i strane obavestajce i da otkriju ko je izbacio iz stroja CIA obavestajca
Naravno Trifunovic hronicno aludira na mrske mu Ruse... i sam se plaseci da i njega nece morati povuci CIA zbog usmerenog dejstva Rusa...
A ovaj drugi lik je neki novi iz lepeze CIA mapet showa...

....

Inace...
Za razmisljanja...

1) 03. Avgusta misteriozno u Beogradu preminuo Ambasador Srbije u Rusiji Miroslav Lazanski...

2) 28. Septembra imamo vest o evakuaciji sluzbenika CIA-e iz Beograda...a usled kao nekog usmrenog dejstva tzv Havana sindroma...

3) Setimo se i ove misteriozne smrti iz 2012., kada su brze bolje ovog coveka kremirali po povratku tela u Srbiju...

Преминуо амбасадор Србије при НАТО Бранислав Милинковић

https://www.srbija.gov.rs/vest/180968/preminuo-ambasador-srbije-pri-nato-branislav-milinkovic.php

...

Back