Obaveshtenje svim korisnicima, posebno tvrdoglavoj...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
rastamann:
Molim sve korisnike....posebno jednu shto kucka u grudnom koshu....

Elem, sve teme koje se obrishu, obrishu se sa nekim razlogom...Ne postoji nikakav inat...Nemojte ponovo postavljati iste teme, jer verujte na rech, ne mozete pisati koliko mi mozemo da brishemo....Sa druge strane, takmichenje tema u broju postova nema smisla, proshli smo tu shkolu...Novo postavljanje "Beskonachne" nema nikakve logike, to je bila tema koja je imala zadatak samo da se priblizi po broju postova "Liniji"...To shto su istog karaktera za vas nema veze....(prvenstveno se obracam jednoj tvrdoglavoj korisnici)...
Ni Inco, Lilu, ni ja ne brishemo teme da bi ogranichili neke korisnike ili pokazali moc...

Dalje, medju nama, moderatorima postoji jedno nepisano pravilo, a ono glasi:"Ako je jedan od modova neshto odluchio, sigurno nije odluchio bezveze", tako da kuknjava ostalim modovima ne pomaze...

Pozdrav,
Rastamann

Ma šta mi napriča...........

Moderator moze biti svako ali po meni je da moderator spreci samo spamovanje
ili neke navlakuse na netu kojih ima cesto .Ja kad sam imao forum uopste nisam branio
da ljudi pisu sta hocu i da rade jer je stvarno glupo obrisati nekom
temu koji hoce nesto da izkaze drugima ,iste teme su glupe mozete malo da uredite forum sa nekim novijim temama .

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back