Obarao sam sistem i greskom formatirao D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

McBazze

Početnik
Poruka
8
Pozdrav svima, odlucio sam da oborim sistem ali doslo je greske koju nisam primetio umesto na C, gde obicno dizem sistem ja sam na D digao, tamo cuvam vazne stvari - Muziku i Slike koje su mi najvise bitne, E sad dali je nekako moguce da ja vratim to sve? Mozda sam omasio mesto gde da postavim temu ali nisam znao gde.. :dash:

Probaj sa nekim od ovih programa: Get Data Back ( ima verzija za ntfs i fat) Easus Deleted File Recovery, O&O Disk Recovery, Ontrack EasyRecovery. Podrazumeva se da moraš izvaditi disk i odneti ga na drugi računar gde ćeš instalirati neki od ovih programa, i sa tog računara pokušaj da nešto spasiš sa tvog nesrećnog diska.

Možeš da vratiš većinu podataka, posle formatiranja D, ali samo u slučaju da nisi posle formata, ništa trpa na D... Inače vraćanje podataka jako dugo traje i nikada ne možeš sve da vratiš... Ako je u pitanju muzika i filmovi, lakše ti je da skineš opet sa neta, vraćanje je korisno i isplativo jedino ako su važni dokumenti ili slike izgubljeni.
Ima gomila programa na netu koji vraćaju podatke, neki su besplatni a neki "mogu da budu besplatni" , progooglaj malo...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back