Обарање целог Референдума, од 16.01.2022. и КОСОВО

Poruka
9.345
1. Ја лично мислим и сматрам да је ЦЕО Референдум од 16.01.2022, оборив само тако и то за адвоката приправника, и то на првом рочишту. Зашто?
Па зато што расписивач референдума уоопште људима није објаснио ЗА ШТА се гласа на рефертендуму, из ткз. "области правосуђа".
...
Да ли сте икада ВИДЕЛИ тај АКТ о коме сте јуче, па и ја са вама, дали своје мишљење? Нисте, наравно, јер вам га није нико никад ни показао! ОВАКАВ РЕФЕРЕНДУМ ЈЕ НЕЗАКОНИТ!

ЕВО АКТА ОВДЕ

http://www.parlament.gov.rs/upload/archive/files/cir/pdf/ostala_akta/2021/2166-21 3.pdf

2. НАЈБИТНИЈА ЈЕ ПРОМЕНА У ЧЛАНУ 144. ГДЕ СЕ МЕЂУНАРОДНИ УГОВОРИ СТАВЉАЈУ ИСПРЕД ДОМАЋЕГ ЗАКОНА!

Члан 144.
Судија је независан и суди на основу Устава, потврђених међународних уговора, закона, општеприхваћених правила међународног права и других општих аката, донетих у складу са законом. Забрањен је сваки непримерен утицај на судију у вршењу судијске функције.

Другим речима РЕФЕРЕНДУМА О КОСОВУ НЕЋЕ НИ БИТИ!
јер смо ми јуче ПРИЗНАЛИ ДА ЈЕ БРИСЕЛСКИ СПОРАЗУМ, а који је иначе МЕЂУДРЖАВНИ СПОРАЗУМ, изнад ЗАКОНА СРБИЈЕ јер је МЕЂУДРЖАВНУ УГОВОР! живели!

Ето....ако неко мисли другачије, нека јави, али ја мислим да АКТ О ПРОМЕНИ УСТАВА НИГДЕ И НИКАД НИЈЕ ПОМЕНУТ, тј ШТА ЈЕ ОН СТВАРНО, а да не говорим о томе да је ових 35 страна требало бити на сваком гласачком месту да људи прочитају, који нису видели на нету и да се ово ОДШТАМПА У НОВИНАМА И ДЕЛИ КАО ДОДАТАК, као оно кад је тито умро....да људи прочитају

ОРГАНИЗОВАТИ РЕФЕРЕНДУМ А ЉУДИМА НЕ РЕЋИ ЗА ШТА СУ ГЛАСАЛИ МОЖЕ САМО ПОДЛАЦ И НИТКОВЧИНА!

PDF dokument je nastao 01.12.2021...i niko ga nikad nije video....da sada....
sakrili ste od naroda o čemu se uopšte glasa!

...kada je okačen, pojma nemam....

Poslednja izmena:
Nije nam objasnjeno zato sto nismo htjeli da saznamo.Nije me interesovalo.Zasto.Zato sto je Milos Jovanovic profesor na pravnom fakultetu.Lakse mi je pogledati sta on kaze i to uraditi.Da je pozvao za da ja bih glasao da.Sto da se bakcem da saznam nesto sto me bas i ne interesuje.Ko god je htio da sazna za sta je referendum ,u doba interneta ,mogao je da se informise.

Nije nam objasnjeno zato sto nismo htjeli da saznamo.Nije me interesovalo.Zasto.Zato sto je Milos Jovanovic profesor na pravnom fakultetu.Lakse mi je pogledati sta on kaze i to uraditi.Da je pozvao za da ja bih glasao da.Sto da se bakcem da saznam nesto sto me bas i ne interesuje.Ko god je htio da sazna za sta je referendum ,u doba interneta ,mogao je da se informise.

REFERENDUMSKO PITANJE je toliko bitno da ga trebaju znati i takvi kao koje to i ne zanima.

kao recimo što sam ja znao sve o DJOKOVIĆU a uopšte me nije zanimalo!

MORAO SAM DA SAZNAM JER SAM BIO BOMBARDOVAN 15 DANA O NEKOM SPLIĆANINU I DJOKOVIĆEM!

to smo sve saznali ali referndumsko pitanje NISMO SAZNALI!?

da li su Dačić, Brnabićka, Vučić....ikada rekli o čemu se radi?
ZAŠTO OVO NIJE ŠTAMPANO KAO NOVINSKI DODATAK?!

REFERENDUMSKO PITANJE je toliko bitno da ga trebaju znati i takvi kao koje to i ne zanima.

kao recimo što sam ja znao sve o DJOKOVIĆU a uopšte me nije zanimalo!

MORAO SAM DA SAZNAM JER SAM BIO BOMBARDOVAN 15 DANA O NEKOM SPLIĆANINU I DJOKOVIĆEM!

to smo sve saznali ali referndumsko pitanje NISMO SAZNALI!?
Meni je ovaj referendum bas cudan.
Nikoga nije bolila ona stvar za njega.I svi su se trudili oko njega onoliko koliko sam se i ja potrudio da saznam o cemu se radi.

Nikoga nije bolila ona stvar za njega.I svi su se trudili oko njega onoliko koliko sam se i ja potrudio da saznam o cemu se radi.

referendum nije nešto oko čega se TRUDIŠ da saznaš!

Moram samo reći jednu stvar: Nemoj se brukati.

uje!
generic odgovor....dok ne smislite nešto pametnije?
tipa NI DJILAS VAM TO NE BI DAO ŠTO ONDA MI DA VAM KAŽEMO ZA ŠTA ĆETE GLASATI!
jel tako?

referendum nije nešto oko čega se TRUDIŠ da saznaš!

uje!
generic odgovor....dok ne smislite nešto pametnije?
tipa NI DJILAS VAM TO NE BI DAO ŠTO ONDA MI DA VAM KAŽEMO ZA ŠTA ĆETE GLASATI!
jel tako?
Đilasa ja nisam pomenuo. Ti si. Dalo bi se naširoko i nadugačko raspravljati da li je ovo novo rješenje bolje ili lošije. Ali nije tačno da se ovim međunarodni ugovori stavljaju iznad domaćeg zakona. Nije tačno da se ovim priznaje nezavisnost Kosova i Metohije. Što se tiče objsšnjenja bilo je emisija na tu temu. Ali većinu naroda iskreno to nije ni interesovalo. Jer recimo velika većina pristalica SNS ili SPS je po automatizmu bila za. Šta god da je neko pričao ne bi ih poremetio u tom stavu. Sa druge strane od momenta kada je raspisan referendum ogromna većina opozicije je bila protiv. I da je izašao na tv ne znam ko i ne znam kako objasnio zašto je to dobro takođe ih ne bi pokolebao.

Đilasa ja nisam pomenuo. Ti si. Dalo bi se naširoko i nadugačko raspravljati da li je ovo novo rješenje bolje ili lošije. Ali nije tačno da se ovim međunarodni ugovori stavljaju iznad domaćeg zakona. Nije tačno da se ovim priznaje nezavisnost Kosova i Metohije. Što se tiče objsšnjenja bilo je emisija na tu temu. Ali većinu naroda iskreno to nije ni interesovalo. Jer recimo velika većina pristalica SNS ili SPS je po automatizmu bila za. Šta god da je neko pričao ne bi ih poremetio u tom stavu. Sa druge strane od momenta kada je raspisan referendum ogromna većina opozicije je bila protiv. I da je izašao na tv ne znam ko i ne znam kako objasnio zašto je to dobro takođe ih ne bi pokolebao.

Pričamo o REFERNDUMU to nije nešto što "bilo je par emisija koga je zanimalo mogao je da sazna"!
shvataš?
o novaku i splićaninu smo znali SVE ali zato je o referendumu bilo par emisija?!

ono sto su prezentovali je bilo dovoljno da vidim da lazu

zasto onda da ulazim u problematiku

rekli su da je problem sto oni biraju sudije i da ce sudstvo da bude dobro ako sudije biraju sudije

time su priznali da je sudstvo direktno zbog njih lose

ali to niko nije primetio nit naglasio

da, jer oni i nisu ovde da bi ONI vladali, već da se zavede STRAHOVLADA ČETVRTOG NEMAČKOG RIMSKOG RAJHA!

Jer recimo velika većina pristalica SNS ili SPS je po automatizmu bila za. Šta god da je neko pričao ne bi ih poremetio u tom stavu.

Бескорисна маса која нема мозак.
Јако тужно..предосећам смрт,болест, глад и коначно нестајање овог излапелог народа...

И то брже него што се мисли...

Јако тужно..предосећам смрт,болест, глад и коначно нестајање овог излапелог народа...

A samo jer boljeg ničega i nismo dostojni!
Ali su se možda prevarili ljuto, sve to može biti obrnuto!

ono sto su prezentovali je bilo dovoljno da vidim da lazu

zasto onda da ulazim u problematiku

rekli su da je problem sto oni biraju sudije i da ce sudstvo da bude dobro ako sudije biraju sudije

time su priznali da je sudstvo direktno zbog njih lose

ali to niko nije primetio nit naglasio

ево за шта смо ми гласали.....

1642456508701.png

A samo jer boljeg ničega i nismo dostojni!
Ali su se možda prevarili ljuto, sve to može biti obrnuto!

шта си бре ово реко? ај преведи ове двоструке негације молим те..........!

Мени је лично најтужније што су управо СРБИ предводници ове луднице...националне мањине се држе по страни, и мсм да су душевно далеко здравије од Срба....озбиљно, не могу да замислим Словаке, Мађаре, Бошњаке тј Муслимане, ни Албанце да БЛЕЈЕ У ТВ по цео дан!
ал зато СРБЕНДЕ то врло радо раде!

Pričamo o REFERNDUMU to nije nešto što "bilo je par emisija koga je zanimalo mogao je da sazna"!
shvataš?
o novaku i splićaninu smo znali SVE ali zato je o referendumu bilo par emisija?!
A valjda je trebalo da ih bude svaki dan po 10 pa da budeš zadovoljan? Ajde reci pošteno koliko si u stanju da razumiješ stručnu pravnu terminologiju? Ili raspravu na stručnom nivou?

A valjda je trebalo da ih bude svaki dan po 10 pa da budeš zadovoljan? Ajde reci pošteno koliko si u stanju da razumiješ stručnu pravnu terminologiju? Ili raspravu na stručnom nivou?

па брате ако смо савладали АУСТРАЛИЈСКО ЗАКОНОДАВСТВО могли смо и ово наше!
сакрити питање, то је достојно БЕДНИКА!
а то што ти ПРАВДАШ беднике, је још бедније!
.....
a зашто је онда референдум уопште и расписан?! ако нико ни о чему нема појма!?
да вам дамо сагласност за укидање независности Србије? зато?!

па брате ако смо савладали АУСТРАЛИЈСКО ЗАКОНОДАВСТВО могли смо и ово наше!
сакрити питање, то је достојно БЕДНИКА!
а то што ти ПРАВДАШ беднике, је још бедније!
.....
a зашто је онда референдум уопште и расписан?! ако нико ни о чему нема појма!?
да вам дамо сагласност за укидање независности Србије? зато?!
Načinu na koji je sproveden referendum i načinu na koji su izglasane promjene bi se može ssvašta zamjeriti. Ali ne i što ti navodiš.

A sta se krije obicno? PA MUVACINA!!! A posto nema cenzusa, zna se sta je poenta.

Ne znam koliko vekova vam treba da shvatite kako funkcionise lopovska banda.

Izgleda da ste postali kao narod impotencija na kvadrat, ima da zaredjam po kucama da vam qarram zene a vi cete da sedite u drugoj sobi i da se trudite da saznate sta mi to radimo u prvoj sobi.

Back