O2

Ljubav je naj dragocenija emocija. Ljubav nosi sa sobom snažni motiv; potrebu, težnju, strast, čija je osnovna odlika velika naklonost prema nekom i nečem.
Ljubav prema drugoj osobi uključuje osećanje nežne privrženosti, zaokupljenost njenom ličnošću, zainteresovanost za njene potrebe, želje i misli, nesebičnu brigu za njenu sreću i veliku želju da odnosi budu što skladniji i prisniji. Ako je ljubav obostrana uzajamna, briga jedno o drugom je san kome svi težimo.
Pokušavam da se setim neke harmonične ljubavi; Kao student videla sam dvoje starih belih kosa kako se jesenjim stazama parka zaneseno šetaju i jedno drugom osmehuju. Upoznala sam dvoje mladih brigama rastrganim, kako se jednim dodirom s brigama odeljuju. Planinareći videla sam ljubav, dvoje starih kilometrima do naj bližeg sela udaljenih. Skladno žive reč ljubavi se ne izgovara ali iz svakog pogleda i svake reči ona se zlaćano širi.
Mislim da ljubavi koje traju nemaju potrebu za pričom, za opevanjem. Sama Ljubav je pesma i divna priča, ljubavj je trajanje i trenutno življenje!
Peva se o velikim izgubljenim ljubavima, o ne uzvraćenim, o žestokim intezivnim, snagom sagorelih, u strasti razvejani, peva se o onim ljubavima koje su ne nadano jedno od dvoje ostavile ...O ljubavi koje su silom, tragičnim gubitkom partnera ....

Đurđa

lsecret1983;bt37933:
Ljubav,zacin zivota....Lepo Djurdja....
icon_thankyou.gif

sesir.gif

Back