- Poruka
- 27.122
Znaci da verujem da se sali ako se nekad ugojim i on mi kaze da sam debela![]()
sigurno se sali

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Znaci da verujem da se sali ako se nekad ugojim i on mi kaze da sam debela![]()
sigurno se sali![]()
znam slucaj gde je mladic revoltiran nekom gluposcu uzeo poklon koji je darovao voljenoj osobi nazad u svoje ruke ......u nekim drugim slucajevima to su mogle da budu i noge
sta mislite o takvim desavanjima ?
Ps:ne govorim o skupim poklonima ....govorim npr o mobilnom telefonu,slici na zidu,televizoru,ili npr zlatnom lancicu![]()
znam slucaj gde je mladic revoltiran nekom gluposcu uzeo poklon koji je darovao voljenoj osobi nazad u svoje ruke ......u nekim drugim slucajevima to su mogle da budu i noge
Ps:ne govorim o skupim poklonima ....govorim npr o mobilnom telefonu,slici na zidu,televizoru,ili npr zlatnom lancicu![]()
Jedno zanimljivo pitanje, po pitanju tog vracanja:
Bili su dugo u vezi.Ona je studirala, on radio.....
Planirali su zajednicki zivot, i on je radeci placao njeno studiranje(stan, hrana isl....), time ulazuci u zajednicku buducnost..
Ona je zavrsila fakultet, zaposlila se......
Razisli su se.....
Sta u ovom slucaju mislite o vracanju, preciznije receno kompezaciji?
Ti bolje juri maloletnice , bar si onda u pozitivnom tripu umesto da citiras tudje polemike koje uopste ne kapiras.![]()
pazi mozda se sali...ali u sebi misli..jebbote opet se usvinjila
smrsaj !![]()
U ovom slucaju je lajt on , ali nema veze ako voli svinjetinu ima bar dobro da se omrsi tako da opet ne moze da skodi.
pa ja sad mislim da si debeljuca..sta da pomislim....ali nije to ni bitno....mada, bi mogla da sutnes neku fotku tamo da obelodanis tu ugojenu goozu![]()
Sta ti je srpski mentalitet , dovoljno jedan da kaze nesto u sali i to posle postane istina .
Ma bolje da ne okacim fotku , mislim da vecini forumasa nece biti dobro![]()
ma to su sve mazohisti ..vole kad im nije dobro ....ako okacis sliku porasce ti rejting...pametna si...postaces i lepa ...i udaces se dobro![]()
Kako hoces...![]()