o

paaaaa, meni se jednom jedan najavio, kao,
"stižem za pola sata, hoćeš biti kod kuće da ti donesem blabla..."
i tu mi nabraja šta sve,
a meni kroz glavu prolazi kako mu otkidam glavu i šutiram je i gazim,
ali u istom trenutku izgovaram:
"aha, ok, ok.
biću kod kuće, naravno."
potpuno smireno.
i na kraju on dođe i on počne da histeriše,
kao, ja sam bezosećajna i slično.
eeeeeeej. :eek:
pa bar se ne ponašam kao da sam peti osnovne.
ma, kakav peti, drugi razred u vr' glave. :neutral:
***, ja tebi tvoje, ti meni moje, misliiiim.....:neutral:

Jedno zanimljivo pitanje, po pitanju tog vracanja:

Bili su dugo u vezi.Ona je studirala, on radio.....
Planirali su zajednicki zivot, i on je radeci placao njeno studiranje(stan, hrana isl....), time ulazuci u zajednicku buducnost..
Ona je zavrsila fakultet, zaposlila se......
Razisli su se.....
Sta u ovom slucaju mislite o vracanju, preciznije receno kompezaciji?

znam slucaj gde je mladic revoltiran nekom gluposcu uzeo poklon koji je darovao voljenoj osobi nazad u svoje ruke ......u nekim drugim slucajevima to su mogle da budu i noge :mrgreen:
sta mislite o takvim desavanjima ?
Ps:ne govorim o skupim poklonima ....govorim npr o mobilnom telefonu,slici na zidu,televizoru,ili npr zlatnom lancicu :rumenko::per:

Sam naslov kaze o situacijo ljuta :)

znam slucaj gde je mladic revoltiran nekom gluposcu uzeo poklon koji je darovao voljenoj osobi nazad u svoje ruke ......u nekim drugim slucajevima to su mogle da budu i noge :mrgreen:
Ps:ne govorim o skupim poklonima ....govorim npr o mobilnom telefonu,slici na zidu,televizoru,ili npr zlatnom lancicu :rumenko::per:

pa ne znam..
a čija slika:roll:
:lol:

Jedno zanimljivo pitanje, po pitanju tog vracanja:

Bili su dugo u vezi.Ona je studirala, on radio.....
Planirali su zajednicki zivot, i on je radeci placao njeno studiranje(stan, hrana isl....), time ulazuci u zajednicku buducnost..
Ona je zavrsila fakultet, zaposlila se......
Razisli su se.....
Sta u ovom slucaju mislite o vracanju, preciznije receno kompezaciji?

to je ljubav..
Volela ga do poslednje pare:think:

eeee, kakve ja sve slucajeve znam al bolje da ne pricam :D

pa ja sad mislim da si debeljuca..sta da pomislim....ali nije to ni bitno....mada, bi mogla da sutnes neku fotku tamo da obelodanis tu ugojenu goozu :per:

pa ja sad mislim da si debeljuca..sta da pomislim....ali nije to ni bitno....mada, bi mogla da sutnes neku fotku tamo da obelodanis tu ugojenu goozu :per:

Sta ti je srpski mentalitet , dovoljno jedan da kaze nesto u sali i to posle postane istina .
Ma bolje da ne okacim fotku , mislim da vecini forumasa nece biti dobro :lol:

Sta ti je srpski mentalitet , dovoljno jedan da kaze nesto u sali i to posle postane istina .
Ma bolje da ne okacim fotku , mislim da vecini forumasa nece biti dobro :lol:

ma to su sve mazohisti ..vole kad im nije dobro ....ako okacis sliku porasce ti rejting...pametna si...postaces i lepa ...i udaces se dobro :mrgreen:

Back