dusa draga
Primećen član
- Poruka
- 503
sve zavisi dal su mrsave zene ili debele
Da kad sam imala 62 kg naso bi se neko da me >>digne<<ali sad kad imam 82 nadje se samo jedan koji me moze podic( ima 115kg i 200cm) ali nece ni on da rizikuje
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sve zavisi dal su mrsave zene ili debele
shta vishe o zenama ima da se pishe ili kaze?
ma zene su jednocelijski organizmi
pripadnici jaceg pola, kako, u globalu, dozivljavate zene u fizickom smislu? mislim na puku fizicku snagu. koliko krhke,koliko smotane, nezne, povredljive...i u tom smislu, koliko sebe dozivljavate jakim u odnosu na nas, samim tim i nekim zastitnicima, pokroviteljima...? ovo nije tema gde ce se nesto generalizovati, ovo je tema gde ce se iznositi licno misljenje i stav. i drugo, ovo nije tema gde se muskarci tumace kao macho zastitnici nesposobnim bicima-zenama. ne to.
samo me zanima koliko sebe zaista dozivite jakim u odnosu na zene.
i isto ovo samo obrnuto, zaforumasice.
e pa sad, sarkastično je to sa jednoćelijskim ipak znaš kako se kaže, sarkazam i ironija su poslednje pribežište ranjenih duša
Da kad sam imala 62 kg naso bi se neko da me >>digne<<ali sad kad imam 82 nadje se samo jedan koji me moze podic( ima 115kg i 200cm) ali nece ni on da rizikuje
žene su ženstvene, žene su ženstvene...imam neki 'bug' u glavi od kad je postavljena ova tema![]()
Pipi je najjacha devojchica. Jedan moj se strashno naljutio i uvredio kada mi je menjao gumu na kolima a ja sama stavila probusheni tochak u gepek.
Kazze da sam ga uvredila kao mushkarca.i shta ja mislim, da on nije sposoban da stavi yebeni tochak u gepek?
![]()
Ja onda sa 46 ne treba da zivim
![]()
Ja sam siguran da ima mnogo onih koji mogu tebe da dignu. Ih...shta je to 46kg? Pa duplo sam tezi od tebe?
Ej...koliko si visoka?
ali kad se setim koja sam dva kufera vukla na 11 sprat kad nije bilo struje, pa stepenicama po mrklom mraku
brrrrrrrate, kad sam ono iznela![]()
ali kad se setim koja sam dva kufera vukla na 11 sprat kad nije bilo struje, pa stepenicama po mrklom mraku
brrrrrrrate, kad sam ono iznela![]()
Oho...znachi loptica skochica...![]()
Pogodio si.. Bas sam sva okrugla .. I debela...![]()