o zenama:)

zena jednog druga je sama izbacila termo pec trojku iz sobe... cekala njega, njega mrzelo... i sta ce da radi osim da sama odradi taj poslic?! oni posle kazu... jaka zena je ona koja nikad ne zaplace.. jaka zena je koja zaradjuje i izbori se za karijeru... a-ha... nek' proba ona da izbaci to cudo, pa nek' vidi... samo, jedina olaksavajuca okolnost je to sto je izvadila cigle iz peci pre pomeranja... onda je malo lakse.. imali smo i mi termo kod kuce, pa svi bezimo glavom bez obzira kad majka pocne 'generalku'... znamo da neizostavno dolazi i menjanje rasporeda... a pec nikada ne ostane na istom mestu... to je bila centralna stvar u nasoj kuci... 'nemoj da sedis na termo, nemoj da sedis na termo'... he...

pripadnici jaceg pola, kako, u globalu, dozivljavate zene u fizickom smislu? mislim na puku fizicku snagu:). koliko krhke,koliko smotane, nezne, povredljive...i u tom smislu, koliko sebe dozivljavate jakim u odnosu na nas, samim tim i nekim zastitnicima, pokroviteljima...? ovo nije tema gde ce se nesto generalizovati, ovo je tema gde ce se iznositi licno misljenje i stav. i drugo, ovo nije tema gde se muskarci tumace kao macho zastitnici nesposobnim bicima-zenama. ne to.
samo me zanima koliko sebe zaista dozivite jakim u odnosu na zene.
i isto ovo samo obrnuto, zaforumasice.

ne ocekujem nista od njih
samo sarmu i supu da skuva i sve ce biti ok

Pipi je najjacha devojchica. Jedan moj se strashno naljutio i uvredio kada mi je menjao gumu na kolima a ja sama stavila probusheni tochak u gepek.
Kazze da sam ga uvredila kao mushkarca. :roll: i shta ja mislim, da on nije sposoban da stavi yebeni tochak u gepek?
:)

pa jel uspeo da ga posle on stavi? ....mislim probushenog u gepek il' ga samo kotrljo nako nizbrdo do vulkanizera? :lol:

ali kad se setim koja sam dva kufera vukla na 11 sprat kad nije bilo struje, pa stepenicama po mrklom mraku:)
brrrrrrrate, kad sam ono iznela:)

E meni je to najteze u zivotu sto podizem - koferi.. I ne dam da mi niko 'seca' stvari i drnda garderobu, tumba i postavlja kofer u suprotnom smeru kako mi stoji parfem u neseru i da ga prevrce, okrece ..:roll:
Nightmare:besna:

Back