O-ve-ren alkoholom........

Špricer. Siguran sam da mogu buteljak ipo vina sam da završim,da mi nogice malo otežaju,da budem veseo,opušten,pomalo usporen,a opet svestan. To mi je onaj pravi osećaj blaženog pijanstva. Sve posle toga vodi ka odvaljivanju. Kada se ta granica pređe onda idem dok ne padnem pod sto.

Па да би расположење било врхунско то мора да буде нешто жестоко, оптимално је 3 вотке, односно 4 пелинковца. Тад се осећам до јаја, онако пробијен лед, могу да се спрдам и тако.

Али јеби.га, кад почнем да шикам често стигнем до пода.

Дакле за расположење само нешто жестоко, а оверим се кад год пијем пиво или вино.(имам велику бешику пиша ми се тек после 7 пива, па то испари мени и урнише мозак.)

Добро лажем, прошли пут сам се оверио од 2 бутељке ракије, кад тад нисам отишао на испирање никад нећу.

na jednoj svadbi tj jedinoj na koju sam bila pozvana kao odrasla osoba a ne rodbinski
popijem jednu neku rakiju, pomislim nije ovo loshe (obojena zuta). taman je ovo malo zagrejalo
uzmem drugu i to me razbi, napila sam se
medjutim mislim da se nije videlo osim sto sam bila poljuljana bila sam pribrana
igrala sam kolo sve, nisam pravila ni gafove
osim shto je bilo tako... mutno. i drzalo me to celu svadbu
ne znam el su me primetili da sam cudna?
hm... mozda mi se zato ta drugarica nije javljala posle. ali nisam nista razbila, opsovala, .... niti sam imala utisak da se drugi chude
a nikad se nisam drogirala. mozda treba da pochnem ali nemojte mi nuditi

Back