o smeštaju

• Začetnik teme Začetnik teme pajamaca
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Nisam za , tu nema nikakvih plaza. A i Marmaris je dva sata voznje autousom od Aerodroma. Daj bre nesto blize... Trazi u Kemeru ili antalijskoj regiji. Ja glasam za AMARAA DOLCE VITA. Al tek kad opljackam neku manju banku. :-D
Cmok za sve. :D

Evo i mene da vam preporucim nesto bajkovito. Toscana,Firenza....Bila sam pre 6 meseci i smesteni smo bili bas ovde , u ovoj prelepoj ....fantasticnoj sobi ....
U pitanju je " Bed and Breakfast " varijanta....i nije bilo uopste strasno skupo... oko 60E za nas dvoje...
Kuca inace pripada unuci cuvenog Italijanskog skulptora Libera Andreottija...

Evo jos nesto od mene.....Opet Italija...Ovog puta Napoli...I ponovo "B&B"
Ambijent je fantastican , u gradu je ....a nase sobe su gledale na jednu od glavnih ulica "Via Domenico Morelli"...(kako se i sam b&b zove.) ..koje vode do samog centra ludog i prelepog Napolija. ...na svega nekih 5,6 min. udaljene.
Cene su ovde 45 E za dvokrevetnu....Znaci po osobi ispadne oko nekih 25 E sto nije strasno imajuci u vidu da je u pitanju ipak Italija...
Tamo su nam se pokvarila i kola....i jedan kuriozitet je da ni jedan majstor u Napoliju nije hteo da nam naplati popravku..a u tih nekoliko dana kola su nam kroz Napoli stala sigurno jedno 5 puta...
Dakle ,ljudi su.....nemam reci....To nam se desilo i u Rimu, u 3 nocu ,na sred neke magistrale ...otkaci se nekanzicica,stadose kola....mi zovi taksi....taksista dodje ,odveze nas sa svim stvarima ( a bilo ih je mnogo) do hotela....i ne naplati nam....+ nam da br. tel. svog majstora Brunetija....Eto....
A sad sobe...Napoli....

Evo Francuska,prosle godine,Bordeaux....Ovde mozete dobiti smestaj za 10E pod uslovom da ostajete vise od 12 dana ....San snova. Od Pariza se moze vozom ....ili avionom...ja sam isla vozom , stigne za nekih 3,4 sata....sto je relativno brzo....Aerodrom je u Bordou prilicno udaljen pa dok uzmete prevoz za grad ,dodje vas ,vremenski ,na isto.

da,sa sajta su....na fotografijama koje ja imam sam ja sa sbojim prijateljima ...i nisam htela bas te da kacim....mada su i moje jednako "profi" veruj mi,mozda cak i lepse... :wink:

i p.s. Zasto bih lagala da sam negde bila...? Mislim koji je smisao tome?

Nemas sta da racunas...ja sam ti rekla kako stvari stoje...kako su stajale tada...a tebi savetujem da sednes i prosvrljas po netu....trazi B&B ....trazi popuste, trazi van sezone...i obrati paznju na ono sto sam rekla...cena je bila takva jer je u pitanju bio boravak duzi od 12 dana...na to cena ide dole...
+ nisi sam...delis troskove sa onim ko putuje sa tobom...

tako je bilo u Bordeauxu...

Nedavno sam se vratila iz Londona i tamo nema sansone naci ista ispod 50E ( dvokrevetna)....barem ja nisam uspela...i to je premija kada naletis na tako sto - jos u centru grada sto je prakticno nemoguce...
Sobe su jako male i klaustofobicne...imaju svoj tv...ali sve to nije bitno jer ti tu samo prespavas i ceo dan si napolju...no,London je London..

E ....
ja opet pozvana...ovog puta u Sloveniju ...smestice me u ovaj Hotel...i morala sam da podelim sa vama jer je toliko dobro....
U pitanju je bivsi zatvor, koji se nalazi u centru Ljubljane...koliko vidim ni "Celije" nisu skupe, pa ako nekoga put nanese....:)
Svaku celiju radio drugi umetnik/ci...
Fantasticno...O utiscima kada se budem vratila...Idem Sep/Oktobra meseca...

Kako se zove taj bivsi zatvor - hotel? Cisto da mogu da ga lociram na netu i vidim cene. Stvarno izgleda fenomenalno. A mislim da nisi napisala ni naziv onog divnog smestaja u Bordeaxu, tako da te molim i za tu informaciju. Hvala.

Cao svima!

Planiram odmor u Grckoj. Molim vas preporucite mi neke apartmane. Idem kolima u Grcku al bih volela da to bude neko mestace sa lepom plazicom i cistim morem. Planiram da provedem jedno 4 dana u tom mestu kako bi napunila baterije za skitnju. Da, apartman na prvom eventualno drugom prstu Halkidikija. Trebalo bi da krenem u Septembru a zelim dobar smestaj, ono u blizini plaze, spavaca soba, kuhinjica,kupatilo,terasa, cisto i ljupko. Ako je neko bio please preporucite nesto.

Posto sam control freak, ne bi da odem tamo i da na licu mesta trazim smestaj.
Hvala ljudi!

Lavlje srce:
Cao svima!

Planiram odmor u Grckoj. Molim vas preporucite mi neke apartmane. Idem kolima u Grcku al bih volela da to bude neko mestace sa lepom plazicom i cistim morem. Planiram da provedem jedno 4 dana u tom mestu kako bi napunila baterije za skitnju. Da, apartman na prvom eventualno drugom prstu Halkidikija. Trebalo bi da krenem u Septembru a zelim dobar smestaj, ono u blizini plaze, spavaca soba, kuhinjica,kupatilo,terasa, cisto i ljupko. Ako je neko bio please preporucite nesto.

Posto sam control freak, ne bi da odem tamo i da na licu mesta trazim smestaj.
Hvala ljudi!
Ja ti od sveg srca preporucujem u Pefkohoriju Vilu Tula.Imas je preko Agencije Tomas a mozes i licno rezervisati.Vila je super,sve je novo i extra cisto.Vlasnici vile su veoma ljubazni i prijatni.Posto planiras kolima onda ti nece biti problem da skoknes do plaze Goden beach i Xenia koje su prelepe.Imam jos par tel.isto dobrih Vila ali u ovoj sam vec bila.Neces se pokajati.Pozdrav

Djuro mornar svaka čast što si podelila ove prelepe i vrlo specifične fotografije smeštaja.KAD ih pogledam,prosto zamišljam da sam ja tamo....
nego reci mi molim te kako uspeš da središ vizu za putovanja???Ja par puta probao al jok!jednom sam čekao u redu od 4.30 ujutro do a na red sam stigo tek oko 13h i odbili me!!!
aj ako imaš neki tajni recept daj pa da i ja malo onda odsedam u tim sobama sa klavirom i kaminom i da vršim fiziološke potrebe kao u doba baroka :lol: ( izvinte al palo mi to na pamet,ne znam dali nude ali ja da sam vlasnik morao bi tu da bude i neki veliki matori tučani pisoar) :lol: ...hvala unapred

andjela 98:
Ja ti od sveg srca preporucujem u Pefkohoriju Vilu Tula.Imas je preko Agencije Tomas a mozes i licno rezervisati.Vila je super,sve je novo i extra cisto.Vlasnici vile su veoma ljubazni i prijatni.Posto planiras kolima onda ti nece biti problem da skoknes do plaze Goden beach i Xenia koje su prelepe.Imam jos par tel.isto dobrih Vila ali u ovoj sam vec bila.Neces se pokajati.Pozdrav

Andjela,

Hvala na preporuci Izgleda sasvim OK, nadam se da je kao na slikama koje sam videla na site-u Tomas agencije. Ukoliko ima i drugih predloga nije na odmet cuti ih. A koje bi bile i te druge vile/apartmani/studia?

Back