O p'ičkama

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pitanje za dame :
Šetate se tako neobavezno gde ili kuda ( baš nebitno za temu ) i prolazite pored nepoznatog muškarca ( recimo da bi ga posedovale ali niste baš toliko pokvarene :) ) a on vas prvo ne pogleda u oči, nego vam skenira sise i bokove, pa tek onda podiže pogled. Slede dve njegove reakcije face :
- Podiže pogled nasmejanog lika
- Podiže pogled ozbiljnog lika

Pitanje sledi : Šta koji pogled, govori o vama ?

men uvek gledaju mracno:confused:

Pitanje za dame :
Šetate se tako neobavezno gde ili kuda ( baš nebitno za temu ) i prolazite pored nepoznatog muškarca ( recimo da bi ga posedovale ali niste baš toliko pokvarene :) ) a on vas prvo ne pogleda u oči, nego vam skenira sise i bokove, pa tek onda podiže pogled. Slede dve njegove reakcije face :

Ne znam , jer gledam u njegovu kvrgu ..:rumenko:

Pitanje za dame :

Ne interesuju me pogledi muskaraca koje ne znam.Ne zanima me sta znace,da li im se dopadam ili ne.

Ali naziv teme je ne samo besmislen,vec i vrlo ruzan.Molim te Dragane da biras reci sto zbog drugih,sto zbog sebe.

Ako bih napisao O vaginama, prebacili bi me na pdf Zdravlje:mrgreen:

Ovako treba da te prebace na pdf Psihologija :think:
Obzirom da si naveo karakternu osobinu u naslovu.
Nisam sasvim sigurna koga treba da opise tvoj naslov.
Ako zene dozivljavas kao sto si naveo u naslovu,to je i odnos prema njima.
Ako je to trebala da bude duhovitost,nije.I ne zbog reci kao reci,vec zbog svodjenja komplentne osobe na jedan organ.
Ako je trebalo da uvredi,nije ni to.Jer,uvredjenim se moze osecati samo onaj ili ona koji se tako i oseca(kao u tvom naslovu).
Dakle,sta si hteo da postignes?

Nista kad dodjemo do igri za odrasle?:think:
Zapamtite jedno.Nema sexa i ljubavi,a da vam ne udje.Sto u glavu,sto u srce,sto u organe za reprodukciju.Zato ljubav i sex nisu za decu.Prvo moraju nauciti da koriste glavu,srce i organ onako kako ih covek koristi.Smisleno,ali bez opterecenja.

neprikladan naziv

lock-vagina-1.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back