guest 135511
Buduća legenda
- Poruka
- 39.924
lujko jedna dezorjentisana, pa imam kurwe na stopu za Novi Sad svaki dan - pušenje do Žablja je tarifa
I budi objektivna na pitanju u temi
опалим те голим
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
lujko jedna dezorjentisana, pa imam kurwe na stopu za Novi Sad svaki dan - pušenje do Žablja je tarifa
I budi objektivna na pitanju u temi
...moj te sliko, xaxaxaxaxa......izvini ciko......
опалим те голим
Pitanje za dame :
Šetate se tako neobavezno gde ili kuda ( baš nebitno za temu ) i prolazite pored nepoznatog muškarca ( recimo da bi ga posedovale ali niste baš toliko pokvarene) a on vas prvo ne pogleda u oči, nego vam skenira sise i bokove, pa tek onda podiže pogled. Slede dve njegove reakcije face :
- Podiže pogled nasmejanog lika
- Podiže pogled ozbiljnog lika
Pitanje sledi : Šta koji pogled, govori o vama ?
Pitanje za dame :
Šetate se tako neobavezno gde ili kuda ( baš nebitno za temu ) i prolazite pored nepoznatog muškarca ( recimo da bi ga posedovale ali niste baš toliko pokvarene) a on vas prvo ne pogleda u oči, nego vam skenira sise i bokove, pa tek onda podiže pogled. Slede dve njegove reakcije face :
Pitanje za dame :
Brajene , pa ti se zoves ko moj caca ..
Eh dobro da se ne muvamo ..![]()
Ne interesuju me pogledi muskaraca koje ne znam.Ne zanima me sta znace,da li im se dopadam ili ne.
Ali naziv teme je ne samo besmislen,vec i vrlo ruzan.Molim te Dragane da biras reci sto zbog drugih,sto zbog sebe.
Ako bih napisao O vaginama, prebacili bi me na pdf Zdravlje![]()
i ja kazem za neke muskarce ******, pa nista![]()