Sveopsta histerija zavladala na svim srpskim sportskim portalima...drzavno mezimce koji drzavnu kasu ima na "izvolte" uslo u LS, trener tog klubica kaze kako je to uspjeh za sve Srbe i Srbiju ne znajuci(namjerno ili slucajno, pitanje je sad) da ima i onih Srba koji - gle cuda - ne navijaju za taj klubic. Sportski direktor istog rece i ostade ziv kako za njih navija 70% Srba. A ha, kako da ne! Uzgred budi receno da je Srbija pravna drzava - a nije - isti taj lik koji je svojevremeno vodeci jedan drugi klub izjavio kako smo "...svi mi pomalo zvezdasi" - bi trebao da je u CZ - Centralnom Zatvoru. Ali nee, dok je tu 'veliki vozd' niko ne smije da takne u, jelte "stub srpstva". Svojevremeno je Hajduk iz Kule ugasen zbog neka sitna 2 miliona evra duga a drzavna mezimica imala dug od 50+ 'milki' i nikom nista, dovodili igrace kao da imaju plus od 10 'milki'. I onda se nadje neki 'pametnjakovic' koji kaze da je PARTIZAN drzavni klub a njima drzava sredi Gasprom, napravi im stadion - veci od Humske, naravno; uz pomoc drzave su stvorili i 'onaj' tim iz '91 - to je licno rekao abolirani direktor i oni nekom nesto pricaju?!
Ali ajd, sta je tu je, nekom je drzava vazda bila majka a nekom maceha. Ja se najiskrenije nadam da ce drzavna mezimica da pukne svih 6 meceva u grupi bez da postignu i jedan jedini gol a jos najidealnije bi bilo da naprave neku njima svojstvenu glupost sa politickim parolama pa da ih UEFA izbaci na duzi period iz Evrope. Kako bi onda vrhovnom vodji opravdali ulozene pare da mi je da znam?
Prosle godine kad su i PARTIZAN i drzavna mezimica usli u LE samo se pricalo o drzavnoj mezimici, kao da je PARTIZAN sa Marsa ili vec odakle; u izvestajima sa utakmice(mogu da zamislim koliko je 'objektivnim novinarima' bilo muka)davali su se video zapisi golova PROTIVNIKA?! PARTIZANA a s druge strane kad igra drzavna mezimica to je bio celodnevni program, analize i predvidjanja i navijaca i sobarica i kuvarica i onih sto brinu o terenu, sto se kaze s konca i konopca. Objektivno, nema sta! Objektivnost na rezimski nacin, samo u Srbiji...fuuuuuuuj!
Ali ajd, sta je tu je, nekom je drzava vazda bila majka a nekom maceha. Ja se najiskrenije nadam da ce drzavna mezimica da pukne svih 6 meceva u grupi bez da postignu i jedan jedini gol a jos najidealnije bi bilo da naprave neku njima svojstvenu glupost sa politickim parolama pa da ih UEFA izbaci na duzi period iz Evrope. Kako bi onda vrhovnom vodji opravdali ulozene pare da mi je da znam?
Prosle godine kad su i PARTIZAN i drzavna mezimica usli u LE samo se pricalo o drzavnoj mezimici, kao da je PARTIZAN sa Marsa ili vec odakle; u izvestajima sa utakmice(mogu da zamislim koliko je 'objektivnim novinarima' bilo muka)davali su se video zapisi golova PROTIVNIKA?! PARTIZANA a s druge strane kad igra drzavna mezimica to je bio celodnevni program, analize i predvidjanja i navijaca i sobarica i kuvarica i onih sto brinu o terenu, sto se kaze s konca i konopca. Objektivno, nema sta! Objektivnost na rezimski nacin, samo u Srbiji...fuuuuuuuj!