O njoj

• Začetnik teme Začetnik teme Riada
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
O njoj jutros usne zbore
o onoj što uzburka mirno more
orkanom strasti probudi čula
u korita suha hitre bujice vrati
o onoj što bez kucanja navrati...
O njenom veličanstvu
što pustinjaku
fatamorgane stvara
kad žeđ za njom granice gubi
i o jednom srcu koje je mislilo
da je je zaboravilo kako je to
kad se ljubi.....

O njoj ,nego šta
ona je ta
žudjena,sanjana
prizivana,gubljena
ona što pokreće sve
što u životu lepo je
zaslužuje da se u njenu čast
pišu i pevaju pesme :ok::heart:

zxy;bt128914:
O njoj ,nego šta
ona je ta
žudjena,sanjana
prizivana,gubljena
ona što pokreće sve
što u životu lepo je
zaslužuje da se u njenu čast
pišu i pevaju pesme :ok::heart:

Zato sam ovo i napisala....moj mali doprinos uzvisenoj ljubavi ....:bye:

LJILJA MMM;bt128915:
Lele......ovo ko povratak otpisanih :manikir:
Ako Riada.....ako......počinješ i ti da zvučiš sve erotskije :zper:
Lepa pesma......merak mi od jutros učini :zag:

Znas onu pjesmu,mislim da je pjeva Kemal Monteno..."Vratio sam se zivote...."...
tako bih ja sebe jutros komentarisala.....a to za prizvuk erotike ...eh...ima jedna ovdje na blogu ,ona sa tri M.....e citala sam je ovih dana....pa mozda je to posljedica toga....
Ljiljka....zelim ti ugodan ovaj suncani dan...............

...njeno blagorodno presvetlo visočanstvo Ljubav --- o njoj je reč i uvek će o njoj da se govori .... sve ostalo je gubljenje vremena .... i dali ste primetili , sve što je veličanstveno ženskog je roda u našem jeziku ... ona , ta velika ljubav ...

123loncar;bt128923:
...njeno blagorodno presvetlo visočanstvo Ljubav --- o njoj je reč i uvek će o njoj da se govori .... sve ostalo je gubljenje vremena .... i dali ste primetili , sve što je veličanstveno ženskog je roda u našem jeziku ... ona , ta velika ljubav ...
Bravo maestro,mislim isto,naravno to je to:ok:

RiadaT.;bt128919:
Znas onu pjesmu,mislim da je pjeva Kemal Monteno..."Vratio sam se zivote...."...
tako bih ja sebe jutros komentarisala.....a to za prizvuk erotike ...eh...ima jedna ovdje na blogu ,ona sa tri M.....e citala sam je ovih dana....pa mozda je to posljedica toga....
Ljiljka....zelim ti ugodan ovaj suncani dan...............

Jel? To ti je od nje? :eek:
Crna ženo .....miči se od nje :zcepanje:
Samo kad si se ti nama vratila......a divno je što je to sa Ljubavlju.....ajd, iz nju ide i erotika, al nemoj da preteraš......vino da prolivaš možeš.....smrznute nemire da osećaš kao neki i to može.....e, da........samo nemoj u filozofiju.......dovoljno nas je sestro slatka......:rotf::rotf::rotf:

mari47;bt128920:
O kome je, za koga je, nije važno....
Veliča Ženu to je bitno!
Pesma je baš jaka, onako...ženski jaka.
I realna, čini mi se:)

Mari,ma mi smo ti zene bona jake,ma ni same nismo svjesne koliko...samo ne znam zasto nam prikacise onu etiketu "slabiji" pol.....
Drago mi je da ti se svidjelo ovo sto sam skrabala...bilo je baš iz srca....:heart:

123loncar;bt128923:

ljubav,radost,sreca,sudbina,snaga,.....interesantno....sve bitne stvari su zenskog roda...
Lonce,hvala sto si svratio!

LJILJA MMM;bt128928:
Jel? To ti je od nje? :eek:
Crna ženo .....miči se od nje :zcepanje:
Samo kad si se ti nama vratila......a divno je što je to sa Ljubavlju.....ajd, iz nju ide i erotika, al nemoj da preteraš......vino da prolivaš možeš.....smrznute nemire da osećaš kao neki i to može.....e, da........samo nemoj u filozofiju.......dovoljno nas je sestro slatka......:rotf::rotf::rotf:

Hehe....ma uvijek sam ja tu....krišom vas motrim...hehe....
sto se vina tiče,ionako ne pijem ništa jace od coca cole,tako da burad vina komotno mogu da prospem.....a smrznuta ne mogu biti nema šanse....jer moji nemiri(kad me safataju hehe) mogu samo da me sagore,a da smrznu...nikako....
a sto se tice filozofije...to cu ipak vama prepustiti....

123loncar;bt128923:

Vala kume.......svaka ti se pozlatila:klap::klap::klap:
Danas si baš raspoložen prema ženama.......:manikir:

RiadaT.;bt128935:
Mari,ma mi smo ti zene bona jake,ma ni same nismo svjesne koliko...samo ne znam zasto nam prikacise onu etiketu "slabiji" pol.....
Drago mi je da ti se svidjelo ovo sto sam skrabala...bilo je baš iz srca....:heart:
Pa to da se vlasi ne sete
to u vezi etikete
povika na vuka
a lisica meso jede :eek:;)

RiadaT.;bt128940:
Hehe....ma uvijek sam ja tu....krišom vas motrim...hehe....
sto se vina tiče,ionako ne pijem ništa jace od coca cole,tako da burad vina komotno mogu da prospem.....a smrznuta ne mogu biti nema šanse....jer moji nemiri(kad me safataju hehe) mogu samo da me sagore,a da smrznu...nikako....
a sto se tice filozofije...to cu ipak vama prepustiti....
Od coka cole :eek:
pa to je najopasnije
prelazi na vino što pre :per:

Back