O NERAZUMEVANJU

(sve reči do sad ispisane, pa i ove, samo su zapisi spisateljkine duše i života....prelepog života....da mogu, kada se prozori sećanja isprljaju po malo da ih obrišem i gvirnem kroz njih, kada me život slomi da se podsetim gde spava snaga. Ovo je knjiga koju ostavljam u amanet onima koji hode za nama koračajući tragovima našim.....našoj deci)​

O NERAZUMEVANJU

Još jedan prodje dan
U nerazumevanju reči
Da li se to reči ne razumeju
Ili ljudi koji ih govore?

Još jedan prodje dan
I legoh sa ranom novom
Još jedna…
Plače mi se…​

attachment.php

Stvari koje nemaju ničeg zajedničkog među sobom, ne mogu ni da se uzajamno razumeju ili, pojam jedne ne sadrži u sebi pojam druge stvari.
Spinoza

PS Dobar vam dan blogeri.....PAUZA I :kafa:

LJILJA MMM;bt194810:
Da, ali ne zaboravi da sluša neko drugi, svojim sluhom, svojim poimanjem...drugačije i vidi i čuje od govornika :heart:
Kada ja kažem A i ti čuješ A onda se razumemo
ali ako ja kažem A a ti čuješ B e, onda nastaje problem...kako da to bude AB ili BA....e, ako ne može nikako da bude tako, zajedno, onda...se zaplačeš z:)
Hahaha onda pređi na ćutanje i onako je ćutanje zlato! DADOH REČ A ONDA SAM ZANEMEO!
Ovo bi se odnosilo na momente najveće ljubavi kad se daje reč i zakletva na večnu ljubav1

sirijus49;bt194935:
Hahaha onda pređi na ćutanje i onako je ćutanje zlato! DADOH REČ A ONDA SAM ZANEMEO!
Ovo bi se odnosilo na momente najveće ljubavi kad se daje reč i zakletva na večnu ljubav1

Ćutanje je ili čuvanje u sebi tuge zbog nerazumevanja, što se kad tad izlije i poplavi sve, ili "baš me briga stav" koji razumevanju nikada neće ni prići. Važi za sve odnose medju ljudima kao što pesma i kaže.
Zakletva...u momentu davanja zakletve sretni su oni koji zakletve daju jer su uopšte imali sreću da taj čin dožive......a izuzetno su sretni oni koji su zakletve uspeli da održe i da u njima žive i ostare.

Back