o nechemu:................

• Začetnik teme Začetnik teme gema
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ne bih se cudio da si razgovor objavio bez dozvole doticne gdjice. Ako si pak citirao javni razgovor onda je do neke granice u redu.

Sto se tice izjave RainbowEyes, malo zvuci neozbiljno, naravno, ali mislim da se radi o gluvom telefonu.

inace pricao mi ortak da njemu razredni ne veruje kada mu donese opravdanje od lekara nego ode licno kod lekara da se uveri da li je opravdanje dobro :eek:

bilde opiceni :mrgreen:

Danas svako falsifikuje opravdanja, a za sumnjive djake mozes i da razumes zasto razredni ide cak do lekara. Doduse, ne znam koje koristi ima razredni od toga, to je vise predmet policije. Moja razredna je imala slican obicaj. xD

ma ja bi skupio i vise, jos kad me upise razredna prvi cas imam jos +5 izostanaka, mislim nije mi problem za izostanke , nego sta kao opravdanje

odesh od kuce..provedesh gde god hoces tih sedam casova,ili kako vec ocesh da provedesh taj dan..
odes kod doktorke...kad dodje na tebe red kazes joj '' znate,iskreno ja nisam bolestan treba mi opravdanje za danas jer bla bla truc ''
ona ti da..
ti dodjes sledecu dan u skolu dash opravdanje..to je to..
tako sam bar ja radila :lol:

samo,moja doktorica je bila vishe ''a jel ti reba samo za ovaj dan,ili za koliko? '' da sam htela,mogla sam joj reci nedelju dana. zakljucak:imajte dobre doktore

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back