O nečemu sasvim (ne)bitnom....

• Začetnik teme Začetnik teme xena7
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Mesto i vreme događaja,potpuno nebitni.
Događaj lep :).Odbojka.Deca igraju utakmicu.Nije bitna ni utakmica, zapravo nije bitan njen rezultat.Bitno je da se igra. I uživa u igri dece.Svog deteta, pre svega. Tako bi bar trebalo da bude.
Kompletna porodica do koje sedim (bračni par sa starijim sinom) došla je da gleda svoju mezimicu...
Kako je to izgledalo?
Majka - svo vreme je toliko vikala na jadno dete, da je ona jadna više vremena provela osvrćući se i gledajući majčinu reakciju, nego što je bila skoncentrisana na igru...A ne mogu ni prepričati salvu uvredljivih reči kad je dete pogodilo u mrežu par puta..
Brat – nije ispustio mobilni telefon iz ruku, pogledao je par puta na teren, nezainteresovano, više kao reakcija na majčinu viku i dreku....
Otac – ni on nije ispustio mobilni telefon iz ruku, pogledao je par puta na teren, izlazio nekoliko puta, razgovarao, a onda nastavljao da gleda u mobilni telefon,prateći dešavanja na društvenim mrežama....
Draga devojčice, sledeći put reci porodici da ne mora da prisustvuje, poštenije je..bar ćeš moći da uživaš u igri, opuštena.
......
Draga mama, ne igra se finale svetskog prvenstva...sve i da se igra, desi se i njima da pogode mrežu...Možda bih bolje igrala da si mi rekla bravo, par puta...
Dragi bato, tebi najmanje zameram, nezreo si još, biće bolje za neku godinu,mada i ti ne moraš da dođeš, zauzeo si nekom mesto, ko bi mi dao malo podrške...
Dragi tata ...da li je moguće da ni u vreme praznika ne možeš da isključiš mobilni telefon na sat vremena i da me gledaš kako igram? Da uživaš u današnjem danu i ovom trenutku koji se neće ponoviti?
Značilo bi mi...sad. Jednom kad to shvatite, verovatno mi više neće značiti...

Back