- Poruka
- 51.531
A ovo ima veze sa temom kako? Sem toga kako god ovo je zaista sramota države i Čačka.i ovaj forum je kao taj truli most
nekoliko cro i ds ocvalih aktivista i dvoje autonomasa, skacu iz sve snage po trulim tastaturama i ekranima, ne misleci. pa i ne znaju da misle, ne bi se ovde toliko istovarali
da ce da pukne, to je sigurno. i onaj ko je namlatio lovu i on ce da se cese, iz daljine doduse
Upravo niko ne brine.To je ono ma neće. Do jednom. I ne ovakve stvari ne treba da finansira niko sem grada i države.Niko ne brine o ovakvim stvarima kad ne moze da se slika i reklamira da je otvorio nesto. A i crkva ima onoliki vozni park, ne ume da proda nekoliko vozila za sanaciju takvih mostova, i zameni ih za jeftina. Pa da zajednicki ako treba finansiraju drzava i crkva ovakve manje, ali zapravo bitne stvari.
Ponekad mislim da vise zaista nikog nije briga za malog, obicnog coveka, a narocito vernika.
Nemam reci koliko sam uzasnuta i koliko mi je zao, narocito jer je trebalo da im odrediste bude Djunis. Zadnja vremena dosla.