O metal muzici, metalcima, metalkama i predrasudama vezanim za tu muziku i te ljude

Ja: Dobar dan, ja sam Milica, drago mi je.
Sagovornik: Zdravo Milice.
Sagovornik misli kako sam simpaticno stvorenje. Do onog momenta kad u razgovoru dodjemo na temu muzike. Onda ja spomenem da slusam rock, punk i metal. E, tu nastaje haos. Tog momenta nas razgovor pada u vodu i sagovornik bezi od mene kao djavo od krsta. Jos ako se dogodi da sam se taj dan obukla u crno, nasminkala u crno i nalakirala nokte crnim [a cesto to radim. u sustini i nemam odecu osim crne i crvene u ormaru. I nesto teksas stvari] odmah prekinu svak kontakt sa mnom. Posle me na ulici zaobilaze i ne pozdravljaju. Desava se da ljudi predju ulicu kad me vide. Jednom sam uspela da uhvatim jednu takvu osobu o da pitam zasto. Odgovor koji sam dobila je: "Pa, znas kako. Ti si metalka, i ti se drogiras." Aaaaa? Sta? :rotf: Mrzim predrasude. Stvarno mrzim. Cim neko slusa malo tvrdju muziku, to odmah znaci da je sektas, narkoman, i sotonjara. :vudu: Da ide okolo, hvata macke lutalice, cereci ih, razapinje ne krst, okrece taj krst naopako i pije krv tih zivotinja.
:dontunderstand:
Zasto ljudi nisu u stanju da gledaju iza odece koju nosim ja ili bilo koji drugi metalac/metalka i zasto na osnovu dosta tvrde muzike zakljucuju da smo pod uticajem droga i alkohola?

Druga stvar koja me zanima je sta ljudi imaju protiv svirki na kojima se svira rock, punk i metal. To su sasvim obicna desavanja, kao i koncert nekog KUD-a :) A meni to prija. Zasto? Zato sto ljudi nisu povrsni i ne gledaju ni sta sam obukla, ni s kim sam dosla, ni koliko sam ostala, ni kad sam otisla [i s kim]. Opusteno je. Realno, najveca predrasuda o metalcima je da su prlljavi i smrdljivi. Bas zbog kose. A niko ne zna kako je dobar osjecaj stati izmedju dva druga sa dugom kosom a one kose mirisu... :zper: Zato sto samo u tom drustvu mogu da upadnem u sutku. I kad me neko gurne u 'zaru' sutke, taj isti neko ce i da mi pruzi ruku da ustanem. Mogu da razgovaram sa svakim, jer cemo za 10 minuta naci zajednicku temu. Od najboljeg albuma Pantere do smisla zivota. Tema ima milion. A mozda ga/je vise nikad necu vidjeti. Sa njima je lepo. I mogu biti sigurna da, ako neki od njih 'krene' na mene sa niskim namerama [takvih uvek ima, da se ne lazemo] bice ih bar duplo vise da me zastite. Jednom kad udjete u to drustvo, svako od njih vam je prijatelj, cak i ako ga nikad pre niste videli. Braca metalci :heart:

traumland;bt209133:
Ej,nisi sama....samo su se ''drogeranti' stekovali po nekim rupama,duwkaju ganju i cede pivo uz Sabaton il tako nesto..

METAL FOREVER.........................pozzzzzzzzzzzzz

Moje misljenje je,da se ne vatas sa metalcima.To drustvo je skoro svo drogirano.
Metalci su potpuno neodgovorne osobe.Mogu vrlo lako,da te uvuku u neke
opasne situacije.Oni mnogo koriste alkohol,drogu,i ko jos zna sta.Odbaci to drustvo, dok jos nije kasno.!

Back