NovaIsta
Legenda
- Poruka
- 51.033
ima li muskaraca koji to ne vole? mozda rade tek da bi odradili, a da iskreno nikad ne bi to radili??
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ima li muskaraca koji to ne vole? mozda rade tek da bi odradili, a da iskreno nikad ne bi to radili??
Ja ne, jer imam tvrdu kitu. Koja je luda da izabere jezik porde dobre kite.![]()
ajde ne uporedjuj babe i zabe![]()
Pa jel ti znas koja je razlika kad zena trazi oral i kad musko. Pa ti kitu operes, da ona bude cista ko prst, a kako vi zene mozete picu tako dobro. To nije isto.![]()
znaci ne volis da lizes. sto bre ne kazes nego tu citavu filozofiju![]()
Mozemo u bideu.Pa jel ti znas koja je razlika kad zena trazi oral i kad musko. Pa ti kitu operes, da ona bude cista ko prst, a kako vi zene mozete picu tako dobro.
Mozemo u bideu.
...hebo lizanje, ništa bez čvste kithe...
Pa naravno i vestog gazde od te kite.
da ti znas j.ebati kako treba ne bi ni otvarao ovakve temeMa ko zna sta ti mozes, pitaj boga da li i ruke znas oprati kao treba.![]()
da ti znas j.ebati kako treba ne bi ni otvarao ovakve teme![]()
Bolje da je Novka otvorila temu o ženama koje to ne vole...![]()
posle one tvoje slikeTo je tebi krivo sto znas da mi nikad neces pasti pod jaja, pa ne znas na koji bi me sve nacin uvredila.![]()
posle one tvoje slike![]()
![]()
Pa eto, ja to ne volim, više volim kithu i šta sad?! da mi neće forum određivati šta volim u sexu a šta ne.![]()
A mozda je Daci patku s vremenom izgubio na cvrstoci materijala pa kompenzira jezikom.
A tada si bio kao lep?Tako su mene nekad curice zezale koje su bile zaljubljene u mene, ali to je bilo pocetak srednje skole.![]()
Pa kad mlatis tamo u banatu masnu hranu. Jedi vise na leso i kuhano.![]()