o lazima, obicnim

Ja i dalje mislim da treba otvoreno da mu kazes da znas da laze-pa da vidis reakciju...cak iako to iskulira kao "Ma ne tripuj" i slicno, on ce znati da ti znas..i nece biti tako siguran da mu prolaze te lazi glatko..zabrljace negde i uhvatices ga u lazi

ok
laže te da je nije išo u grad jer ga mrzi da priča o tome kako je bilo i šta je radio
lošeeeeeeee
ali laže te da nije išo u grad jer je tamo išo da se nađe sa ljubavnicom i uzme od nje otrov za tebja
kuuuuul
=)

ne, nego ovako:
lazem kada sam bila na kafi sa nekim drugim muskarcem koji mi se dopada, jer to tako ne mogu da kazem svom muskarcu u koga sam zaljubljena, a moguce je da me ovauj drugi nece odvesti nista dalje od povrsnog dopadanja, te i nema razloga da ovom prvom bilo sta prijavljujem
a, ne lazem da sam bila sa drugaricom, a bila sam sa drugom, jer za takvu laz zaista nema potrebe, pa cak i pod uslovom da on tog mog druga ne voli
tako mu to dodje u mom sistemu, a svako pravi svoj sistem vrednosti, na srecu
ako je nekome bolje da ga neko laze za svaku nepotrebnu sitnicu, 28 puta na dan, ali mu zato otvoreno kaze nesto sto je bolje slagati, ondak Ok

e muljara....zivela sam sa njim 10 god....slagao i gluposti, bilo mu kao sport i razonoda....na pocetku nisam kapirala, jer nisam odgajana da lazem, a i dobijala sam po nosu zbog preterane iskrenosti pa sam mislila da je sa svima tako....a i precutkivanje je laz, a tek za to je bio majstor....sve u svemu, genetika i vaspitanje je cudo, takva lazljiva mu bila cela porodica...... ali i cinjenica je da mi je udelio poklon.....sam postala alergicna na takve ljude....ne podnosim ih...dosta mi je gnjida za ceo zivot.....

Joj, desavalo mi se... I ja sam cutala, klimala glavom i smjeskala se... I pitala se, cemu sve to?!
Obicno sam im o tome govorila na rastanku, a oni se pretvarali u zbunjene djecarce, koji se blesavo smjeskaju jer su uhvaceni u lazi...
Sve u svemu, smuckaj pa prolij...

iskreno skidam kapu svima onima koji nikada nisu slagali, ni na malo, ni na veliko....steta samo sto takvog nikog ne poznajem u RL, samo vas, ovde na forumu
ali, to je verovatno karma, mene, ovako lazljive i gnusne

:) pazi, kad neko laze radi sporta i razonode i to mu je uslo u obicnu komunikaciju....e to je stvarno preterano...postaje nacin komunikacije....e da nisam dozivela, ne bih verovala......

Back