Nemanja Jah
Primećen član
- Poruka
- 625
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zato sto znam...msm na prave pankere...kad kazes panker onda stvarno mislis na pankera...a ne na ove klince koji se izlose pa kao mi smo pankeri! A,znam i fenserke...hehhe puno znami kod njih je prica...jao ovo,jao ono, ova se smuvala sa onim bajom ova sa onim drugim pa dosta tih prica... I tvrdim da je za tu decu koja se kurvaju tj sponzorisu od 13 godine je kriv GRAND!!!
Ajde sad nznm sta slusas tiii...ali verovatno znas neku malu devojcicu koja slusa bilo sta osim granda i smem da potpise da ne nosi stikle od 15cm i tange crne na belu trenerku pa to se sve lepo oslika pozadi?
E koje si godiste?I ja sam imao ovako razmisljanje kad sam imao 15-16 godina,posle mi je jednostavno doslo u glavu da me boli uvo za muziku i da zivim normalno bez takvih tripova! Polako proci ce te!
Nego razumem sta kazes,ali i ti se kreces i verovatno zivis u maloj sredini i druzis se sa klincima koji nemogu da svare da si ono sto nisi ti,ali i to je ok proci ce ih za 2-3 godine i zdravice se sa tobom kao da nista nije bilo,a i u malim sredinama to i jeste problem jer svako voli da ogovara svakog,dok u Bg mozes ici ko klosar svakog ce boleti dupe nece te ni pogledati!
Sve sto si ti ovde rekao ja sam predhodno naglasio... Si ti rekao da si Punker?
Btw to nije razmisljanje to su cinjenice...
Sve sto si ti ovde rekao ja sam predhodno naglasio... Si ti rekao da si Punker?
Btw to nije razmisljanje to su cinjenice...
Nisu cinjenice,vec ti generalizujes
Ma jok druze,ne deklarisem se ja tako jer je to sve prolazno i tinejdzerska podela! Pravih pankera u Srbiji mozda ima 10 maksimalno ostalo su sve pozeri. Pravi panker nije ono sto vidis u gradu,lik/devojka u fazonu a vamo uci faks,ima gajbu u centru grada i povremen posao! To nije pank,zaboravio sam naziv filma,uglavnom radnja je o nemackim pankerima koji zive na ulici,spavaju ispod mosta i u napustenim kucama,zaebavaju se i to i to su pankeri a ne ovi nasi domaci koji nemaju veze sa mozgom a kamo li sa pankom! OI nije za pankere vec je vise skins muzika i sporija je od panka,ali je podjednako dobra! Inace idem po svirkama ali kad nastupa neko ko zna da svira lokalni tinejdzerski bendovi me ne zanimaju,radije bih otisao sa drustvom da se zaebavamo i da pijemo nego da slusam klince koji su navezbali 3-4 pesme i misle da su face,a jos gore je kad dodju klinke pa se loze na to!Uzas! Polako kad svi odrastu bice bolje,mada si i ti sam kriv moras da pokazes zube... Imas ti i dobrih ljudi i van tvoje muzike,ali naci ces najvece gadove,gnjide i medju ljudima koji slusaju rege,nemozes sve okarakterisati da su losi,a ni tvoje da su svi dobri! Ja znam za 4 metalke koje su kurvetine da ih vecih nema...
![]()
zashto olosh i shljam ne slusha rege?
Ja nisam rekao da sljam i olos ne slusa rege...ja sam rekao da ne znam nikog da je olos i sljam a da slusa rege!