O ispiranju mozga i ostalom

gost 189405

Elita
Poruka
16.683
Kako svim zrtvama, pa i onim verbalnog i manipulatorskog nasilja, koje tek ne postoji, potpomazemo da se osecaju krivim i odgovornim za nasilje izvrseno nad njima?
Npr glupace, zene vole kretene,ko im je kriv
I zasto time pomazemo nasilnicima da "operu ruke" ostanu cisti i ne snose odgovornost.

Kako svim zrtvama, pa i onim verbalnog i manipulatorskog nasilja, koje tek ne postoji, potpomazemo da se osecaju krivim i odgovornim za nasilje izvrseno nad njima?
I zasto time pomazemo nasilnicima da "operu ruke" ostanu cisti i ne snose odgovornost.

To se pre resavalo veoma lako,zavrsi se dok predjes dlanom od dlan.

Зато што свако мора да сноси одговорност за своје поступке, па и глупаче.

Нећеш моћи да им даш амнестију за глупост.

Lavovi i kavezi i pojedeni smo svi mi, pa i neke o kojima je tema ovde. I ko nam je kriv što zbog pustih želja dozvoljavamo da nas izjedu, reći će neko sa strane koj posmatra i nije mu jasno dok njega proždire njegov lav. Aj ćao zdravo, pustite malo mašti na volju da ne moram crtati kao pojašnjenje

Uvek izlazim na crtu agresivnim i krvolocnim tipovima.
Kako onima koji se ne skrivaju i direktno napadaju, tako i onima koji se strane smeju kao hijene i vesele kad se tudja creva razvlace.
Po tom pitanju sam hrabra i neverovatno zilava.
Manipulator ima izgradjenu reputaciju..bilo preko profesije, vere,drustvenog ugleda.Unapred pripremljen alibi.
Poenta je sto ljudi zmure i kada je neko u modricama, ko ga je.be, a ne kada je fakticki nemoguc dokazni materijal.
Priprema teren pomno,odseca polako od svega sto cini licnost i nasnimava sopstveni program
Fakticki princip sekte

Bolest ne bira geografsku sirinu i duzinu

Zapravo, na neki način bira, samo možda više u smislu da se duž pojedinih mesta drukče raspoređuje.

Naprimer, tzv. Zapad je, recimo, toliko daleko odmakao po pitanju zaštite/oporavka/osvete svojih žrtava, da se tu počesto nađu i oklevetani.

S druge strane, ovde (na Balkanu) sam pre nekako čula kako neke seoske snaše žale jednu jer je muž ne tuče, zbogradi što to znači da je "ne voli dovoljno."

Onda, lično poznam jednu ili dve koje muževi mlate, a one to vide kao dokaz njihove muževnosti, i ne bi ih menjale ni da im platiš.

Pitanje je, dal smatram žrtvom njih, odnosno maločas pomenute snaše? Ne.

Glupost i naivnost nisu zakonski kažnjive

Nasilje, on the other hand..

Ко помиње законско кажњавање? Посебно у првом посту.

Свако мора да сноси одговорност за своје поступке, па и глупаче. Треба их вербално осудити за своје лоше изборе.

Знале су да су им избори лоши, а опет су радије одлучиле за такав избор, уместо да одаберу финог и пристојног професора историје.

Након тога, долази до размножавања.

Гене свог мужа се захваљујући њеној бременитости преносе на потомке, уместо да буду угашени нерађањем нових насилника.

Глупаче су најгори ужас који је задесио људску цивилизацију!

Глупаче су најгори ужас који је задесио људску цивилизацију!
Nemoj tako, vređaš glupače. Šta ćemo sa feminazi? Neko bi reko sinonim, al ponavljam, nemo' vređat glupače.

Nemam ništa protiv izbora koje ljudi u životu čine ukoliko me to lično ne pogađa, i, ajde da se pros.eravamo, ako to ne utiče na društvo u celini. Imam protiv politički korektne prisile da glorifikujem tuđe životne promašaje i nakaradan rezon. Što, opet, utiče na društvo.

Ovo mi se čini, što bi Američani rekli, "bias" tema, jer ne pravi razliku između silovatelja koji iskoči iz grma u parku kad se žena noću vraća kući s posla, lupi je u glavu i napastvuje; i "silovatelja" koje žene same biraju i od svoje su volje s njima, a da, ima i takvih.

Nemoj tako, vređaš glupače. Šta ćemo sa feminazi? Neko bi reko sinonim, al ponavljam, nemo' vređat glupače.

Nemam ništa protiv izbora koje ljudi u životu čine ukoliko me to lično ne pogađa, i, ajde da se pros.eravamo, ako to ne utiče na društvo u celini. Imam protiv politički korektne prisile da glorifikujem tuđe životne promašaje i nakaradan rezon. Što, opet, utiče na društvo.

Ovo mi se čini, što bi Američani rekli, "bias" tema, jer ne pravi razliku između silovatelja koji iskoči iz grma u parku kad se žena noću vraća kući s posla, lupi je u glavu i napastvuje; i "silovatelja" koje žene same biraju i od svoje su volje s njima, a da, ima i takvih.
To manipulaciju cini perfidnom

'ајде сад нам испричај ону причу како нису оне криве за то што им се дешава.

Најлуђе је што кад загребеш по површини у сваком конкретном случају, у скоро свим случајевима видиш, некада само индиције, а некада јасне показатеље понашања мушкарца у таквом односу. А често имамо и случајеве да се многим од тих глупача директно каже ко је и шта је насилник, пре него што дође нпр. до брака, али опет...госпоџе не слушају већ настављају такву везу и улазе у бракове, јер им рибица ради на ауторитативног мушкарца.

И после...нису оне криве.... кме..кме...

наравно да јесу.

Не само да су криве за своју злу судбину, већ су криве јер настављају даље да преносе гене насилника.

Свесно.

Саће да се појави вештачка интелигенција у мас производњи па неће бити тих проблема.

Back