Kuglica88
Zainteresovan član
- Poruka
- 201
Zasto postoje muskarci koji neumeju da iskazu svoja osecanja,a tvrde da im je stalo,da vole,kako je moguce da to ne pokazu??
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
А шта значи то исказивање осећања? Не загрли те? Не пољуби те? Је л' мора да ти каже да те воли и да си му најлепша, најбоља, да би ти то знала? Схвати да имаш мушкараца који су у фазону ''не морам да ти кажем да те волим да бих те волео'' и то је то...
Ne bas u tom smislu nego se ponasa recimo kao kamen od coveka,kako da znas da ima osecanja,a ovako pokazuje da mu je sve jedno,a tvrde da VOLE??
И ја сам камен од човека, и то никоме није био проблем... Не показујем осећања, али умем да волим, и шта са тим?
Како показује да му је свеједно? Шта си ти то урадила а шта он па си ти закључила да му је свеједно?
Pa nesecam to iako kaze stalo mi je a neumem da ti pokazem,kako??
A , da li ti osjetis da te takvi vole ?Zasto postoje muskarci koji neumeju da iskazu svoja osecanja,a tvrde da im je stalo,da vole,kako je moguce da to ne pokazu??
A , da li ti osjetis da te takvi vole ?
Ne osecam!Da l nema hrabrosti ili nesto drugo u pitanju??Mnogo puta smo raskidali jer nisam osecala ljubav,vec da mu je sve ravno.A onda kaze kako ce da se promeni i bice kako zasluzujem,a onda opet ista prica!
Pa meni je jako tesko zbog toga.![]()
Neki mushkarci su tako vaspitani,nisu navikli da ti kazhu 100x na dan da te vole,da te ljube gde i kad stignu,da te zovu 50x na dan bzv...ako ti to smeta nadji drugog.Pa meni je jako tesko zbog toga.![]()
Zasto postoje muskarci koji neumeju da iskazu svoja osecanja,a tvrde da im je stalo,da vole,kako je moguce da to ne pokazu??