О Европској Унији

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kohen

Као ја сам синоћ збрисао кад си ти поставио питања на која ја немам одговор.
461.gif
Да, Коен, ја треба да будем целу ноћ да се „забављам“ са тобом. Немој молим те... Још ћу помислити да си озбиљан.
585.gif

О Ирској имаш одговоре од Миланчета и мене. И немам ја теби више шта да објашњавам. Потпуно је јасно да теби до озбиљне дискује није ни стало, већ до најобичнијег
1092.gif
*. Било какав одговор, па макар ти га откуцао премијер Ирске тебе не би задовољио.

Већина твојих одговора се своди на непостојећи термин патриЈоте. И Младића да не заборавим. Као стадо
600.gif
600.gif
600.gif
само знаш бе, бе (патриЈоте). Једна те иста прича у свакој поруци.
555.gif

И за крај:
У свом писму Вајдемајеру, 1852. Маркс помиње „тупоглавог Хајнзена“, а своје противнике назива „глупим незналицама“ који су се дрзнули да „лају“ и „кевћу“ својим „крвавим балама“ итд. Најгоре од свега је што он не познаје елемантарно интелектуално поштење и „што не оклева да изопачи речи свога противника“ или се задовољава да „побије“ противничку аргументацију увредама и клеветама.

I opet si celu noc potrosio na ovako glupav tekst????

Bajo........ti si beznadezan slucaj............i naravno da si zapalio, cim nisi mogao da das ni jedan odgovor na temu , koju si hteo da prikazes kao neku svoju specijalu....:)

Definitivno utvrdjeno da pojma nemas o Irskoj, a ni o Portugalu, sto nije strasno.........
Mislim, kome je normalnom , Irska i Portugal zivotna opsesija??

Problem je u tome , sto se ocajnicki trudis da ispadnes mnogo pametan, na forumu....mora da ti to mnogo znaci...........bice da je nedostatak postovanja ili samopostovanja u RL...

Kohen:

Bajo........ti si beznadezan slucaj............i naravno da si zapalio, cim nisi mogao da das ni jedan odgovor na temu , koju si hteo da prikazes kao neku svoju specijalu....:)

Definitivno utvrdjeno da pojma nemas o Irskoj, a ni o Portugalu, sto nije strasno.........

Problem je u tome , sto se ocajnicki trudis da ispadnes mnogo pametan, na forumu....mora da ti to mnogo znaci...........bice da je nedostatak postovanja ili samopostovanja u RL...
Neko zapali cigaru posle dobrog seksa.Vojvoda posle svakog posta(al sam bio dobar,gola voda) :lol: :lol: :lol:

Kohen:

lol4.gif

Opet
1092.gif

DukeofSerbia:
S tobom i Koenom od sada samo na ovaj način. I nemoj da i ti počneš...
vomit-smiley-025.gif
Pa pre nego sto pocnes na taj novi nacin :D ostao si duzan odgovore na cetiri pitanja koje sam ti postavio.Zato molio bih te lepo odgovori ;)
Mada nema razloga da se ljutis, skupis neku kintu odes na plavi most pa ces znati sta je to zapaliti cigaru sa razlogom ;) Mozda ces zbog toga ostati dan manje u nekom manastiru ali isplati se :-D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back