DukeofSerbia
Domaćin
- Poruka
- 4.719
Kohen
Као ја сам синоћ збрисао кад си ти поставио питања на која ја немам одговор.
Да, Коен, ја треба да будем целу ноћ да се „забављам“ са тобом. Немој молим те... Још ћу помислити да си озбиљан.
О Ирској имаш одговоре од Миланчета и мене. И немам ја теби више шта да објашњавам. Потпуно је јасно да теби до озбиљне дискује није ни стало, већ до најобичнијег
*. Било какав одговор, па макар ти га откуцао премијер Ирске тебе не би задовољио.
Већина твојих одговора се своди на непостојећи термин патриЈоте. И Младића да не заборавим. Као стадо
само знаш бе, бе (патриЈоте). Једна те иста прича у свакој поруци.
И за крај:
Као ја сам синоћ збрисао кад си ти поставио питања на која ја немам одговор.

О Ирској имаш одговоре од Миланчета и мене. И немам ја теби више шта да објашњавам. Потпуно је јасно да теби до озбиљне дискује није ни стало, већ до најобичнијег

Већина твојих одговора се своди на непостојећи термин патриЈоте. И Младића да не заборавим. Као стадо

И за крај:
У свом писму Вајдемајеру, 1852. Маркс помиње „тупоглавог Хајнзена“, а своје противнике назива „глупим незналицама“ који су се дрзнули да „лају“ и „кевћу“ својим „крвавим балама“ итд. Најгоре од свега је што он не познаје елемантарно интелектуално поштење и „што не оклева да изопачи речи свога противника“ или се задовољава да „побије“ противничку аргументацију увредама и клеветама.