O Djevojci

Ne znam sta da radim i mislim 5 6 put odustala od mene i na kraju se vrati kaze kao ja sam budala izvini nisam znala sta pisdm hoces mi oprostit i sve tako😂
I nikako da bude bolja nego sve gora al ono voli me a takva je prema meni ne razumem
Odustani ti od nje i ne daj se neko vreme. Neka se i ona malo uplasi da ce stvarno ostati bez tebe.
A mozda ti se i svidi da budes bez nje i mozda je to jedino resenje. Ko zna... :)

Verujem.
Mozda je citava situacija i veza na daljinu frustrira i to ( i bez njene svesne namere) puca po tebi. A to nije fer.
Jesi li pricao sa njom o tome kako dozivljavas njeno ponasanje?
Napravi pauzu. Reci da ti treba odmak i da ti se sve to ne svidja, pa se mozda nesto i promeni na bolje. I nemoj padati odmah ako ti ponovo dotrci.
Ja pricam i ona kaze shvatam u pravu si u sve to al isto radi hahahah
I mislim ja sam njoj licno sve rekao ako bude ***** i nastavi tako da cu joj to uradit i njoj to ili nije uslo u glavi ne znam
Mislim otvorio sam joj oci u vezo dosta toga pomogao dok ona nista od toga ne radi
I sve sto kaze da sam u pravu isto radi
Imala je 2 druga
Rekao sam joj ovaj 1 hoce da te j..ebal mislim i oni su daleko
Dok drugi je zaljubljen u tebe
Ona nije vjerovala dok nije izaslo to tako ali i dalje pise sa njima 😂😂😂😂

Odustani ti od nje i ne daj se neko vreme. Neka se i ona malo uplasi da ce stvarno ostati bez tebe.
A mozda ti se i svidi da budes bez nje i mozda je to jedino resenje. Ko zna... :)
Ma ja mogu da odustanem nije mi tesko bar sad nego ono nekako mi je to za nju kao spas jer bila je g...no prema meni
A ja predobar al nisam razmisljao glavom
Sto toliko loseg uradi i misli da je sve u redu meni smijesno😂
I mislim ona sto je meni radila ja sam isto to pokusao da vidim reakciju
I rekla mi je kao ne mozemo vise bla bla kraj
I vratila se hahahahahha

Bratic ima nesto sto mi muskarci ne kapiramo kod zena, a to je zenska potreba za paznjom. Cak i ona najhladnija, sve imma u zivotu, frajeri mi se nabacuju, riba zudi za paznjom. A mi smo samo glupi sto je jeftino dajemo.
Napusi ti nju. Izbaci iz sebe. Sledeci put kad se cujete budi direktan. Doslo je do toga da te je iznervirala. Aj pali. Kakav crni seks. Ne znam ni sta mi bi da pomislim da ista bude medju nama. Ko bi se cimao sa takvim frikom. Samo je iznapusavaj. I jako bitno, prvi spusi slusalicu. Sta god da se desi dalje, budi uvek ti taj koji prvi prekida razgovor. Moram da idem aj cao.

Ona nije bila takva bila je dobra i fina prema meni i ja sam se bio zaljubio ili vec sta ne znam kako da kazem trebala mi ta paznja i sve sto je moguce ispricao
I bio dobar a ona na to menj uzvracala lose i bez razloga pravila dramu krivila mene dje js nisam kriv i mislim kad je ona kriva nesto lose uradi ona bi se ljutila iiiii sve tako
Kako ste vas dvoje komunicirali?
Ja tebe ama nista ne razumem, divim joj se...

Bio sam predobar prema njoj u pitanju je veza na daljinu
Pricao joj sve sto niko ne zna ono zavoleo je i bio zaljubljen ili ne znam kako da kazem
A sad otvorio oci i shvatio kakvo je ona ***** bila prema meni.
I odlucio sam da to iskoristim glumim nesto sto nisam sve dok budem odradio ono sto zelim i posle je odjebem za lekciju zivota.

Eh sad sta je ona radila pocela je da laze
Nije ispunila nijedno obecanje
Naljuti se na druge ljude ili porodicu izbaci to sve na mene
Odjebala me 5 6 puta ono kao kraj bla bla necu vise sa tobom a na kraju se opet vrati
Kad treba da pricamo o nasim problemima ona izbegava i ne zeli o tome da prica.
I kad pocnemo se naljuti
I onda me sprda u vezi poziva kaze zvacu te za 5 minuta i posle izasao mi posao ne mogu i sve tako
Na tel se ne cujemo mozda nedeljno jednom jer ne moze od njeni
Na kameru nece zbog inata koji je rekla na pocetku dok smo pisali
I razne druge stvari a ovamo mi govori da me voli😂😂😂
I mislim jos puno toga kao da sam cudo bla bla
Da sam stvoren za nju i tako to
Al u sustini ona je ***** prema meni dok ja smirujem situaciju ona pravi dramu od svega
Ali ja sam dao previse i sad hocu to da joj naplatim
Izgubljeno vrijeme i to sto je mogla druga da zasluzi a ona koja ne zasluzuje ni moj nokat je dobila.

mozhda se udebljala preko praznika!?

Back