O Coronavirusu prema David Icke

Jalle1

Zainteresovan član
Poruka
323
Iskreno muka mi je od ovih cifru i prognoza. Niko nije vidovita Mare da zna šta će biti ALI treba znati zbog čega je do ovog došlo !

Dajem vam potpuno sliku o čemu je ovdje riječ

Nisam protogonista ni zagovornik, ali tonom koji ovaj čovjek govori, ja mu vjerujem svaku riječ. Preporučujem pregled do kraja i da duboko razmislite o svemu

Sto se tice cifre o smrtnosti sad je nezahvalno to reci jer uvek ima novonastalih a smrtnost prati starozarazene. Ali po jednom naucniku smrtnost moze da se najpriblizniji odredi ako uporedimo prognoze koje su davane za vreme prethodnih epidemija kad su bile u jeku uporedjujuci ih sa procentom smrtnosti nakon sto je epidemija prosla. Tako imamo slucaj sa epidemijom SARS-a gde je smrtnost dok je virus bio aktivan i u jeku bila oko 4% a kasnije kad je epidemija prosla tacna smrtnost je bila 9.6%. Prema toj anologiji 2.4 puta je realna smrtnost nego sto je smrtnost koja se govori u toku epidemije a sto znaci da obzirom da danas naucnici govore da je smetnost oko 2% onda ce prava smrtnost egzaktna biti na kraju kad protutnji virus celim svetom i kad ga vise ne bude biti oko 4.8%

Poslednja izmena:
Dal je ovde akcenat na David Icke-u ili virusu?
On mi nekako deluje kao neko ko je pažljivo osluškivao sve moguće teorije zavera, iskupio ih na jedno mesto i objavio. Naravno, onda krenuo i da daje intervjue, il obratnim redom, svejedno.
Sve što sam pročitala u njegovoj knjizi sam već pre toga čula na nekom drugom mestu, tako da nije izmislio rupu na saksiji
(Isti utisak mi je bila i knjiga "Blago cara Radovana" od Dučića, streljajte me odma :D)

Poslednja izmena:

Back