O' Clone...

Za žene koje se sećaju ove serije...

Da li mislite da je fer, što ljubav jedne žene, se usmerava na mlađeg muškaraca, iako je i stariji u priči?
Mislite li da je mlađe slađe?
Radujete li se starosti? Ili se nadate da će te se do tad klonirati uz pomoć neke nove tehnologije?

Šta bi ste vi izabrale? Mladog, lepog, u punoj snazi, 20 god.mlađeg od vas-kopiju... ili vršnjaka-original? Pitanje je sad...;)

Znaš šta radujem se toj starosti što pominješ ali po mogućstvu bez muškarca ikakvog, ne treba mi ni mlađi, ni stariji, niti moj par, hoću bar pod stare dane da uživaaaam.:rtfm:
To stavi pod tri :manikir:

Da li mislite da je fer, što ljubav jedne žene, se usmerava na mlađeg muškaraca, iako je i stariji u priči?
Radujete li se starosti? Ili se nadate da će te se do tad klonirati uz pomoć neke nove tehnologije?

Šta bi ste vi izabrale? Mladog, lepog, u punoj snazi, 20 god.mlađeg od vas-kopiju... ili vršnjaka-original? Pitanje je sad...;)

Ma ko je dobar frajer, dobar je i sa 20 i sa 40
Ko je nikakav, nikakav je..kakve veze imaju godine sa tim.

godine nisu bitne, bitno je da mi odgovara
ali ajde i da odgovorim - ne privlace me mladji muskarci jer sam ja dovoljno mlada
mislim - neko ko je 20 ak godina mladji ima 11 godina
a ni klinci od 20 bas nisu ono moj ideal ebi ga

nikad ne bih rekla da je mladje sladje.
rekla bih da je zivot privlacan. energija. smeh. strast. iskrenost.
neko toga svega ima na pretek i sa pedeset. neko nema.
postoji izreka mlad duhom. to je kljuc.
iz mog iskustva, mogu reci da postoje zivi, topli muskarci, puni zivota.
i oni drugi.:neutral:
i nema to veze sa godinama.

kopije su kopije, a originali su originali. a i ne privlace me mladji muskraci.

Danas sam takvog raspoloženja da bi ipak pre izabrala mlađeg 10 godina, nego starijeg 10 godina...
Kod mlađeg ima više nade... zamišljam sebe u 40-oj... :think: bolje mi čuči onaj od 30, nego onaj od 50... :lol::mrgreen:

Mladje.... :aha: volim piletinu :mrgreen:
Mozda i vrsnjak,al' mora mnoogooo dobro da izgleda.

Back