Mali čičak
Stara legenda
- Poruka
- 77.633
Al ima onaj pogled... da rikneš...Sladak je, al' nejačko to nešto, mrškasto....k'o za supu.

Laku noć, moje dame, i nemojte da sanjate te grozne 35+, fuj je to![]()
Ima sve da vičemo "pi, pi, pi"

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Al ima onaj pogled... da rikneš...Sladak je, al' nejačko to nešto, mrškasto....k'o za supu.
ima li nekog zaključka za večeras, ili da idem da spavam?
ima li nekog zaključka za večeras, ili da idem da spavam?
Za žene koje se sećaju ove serije...
Da li mislite da je fer, što ljubav jedne žene, se usmerava na mlađeg muškaraca, iako je i stariji u priči?
Mislite li da je mlađe slađe?
Radujete li se starosti? Ili se nadate da će te se do tad klonirati uz pomoć neke nove tehnologije?
Šta bi ste vi izabrale? Mladog, lepog, u punoj snazi, 20 god.mlađeg od vas-kopiju... ili vršnjaka-original? Pitanje je sad...![]()
Da li mislite da je fer, što ljubav jedne žene, se usmerava na mlađeg muškaraca, iako je i stariji u priči?
Radujete li se starosti? Ili se nadate da će te se do tad klonirati uz pomoć neke nove tehnologije?
Šta bi ste vi izabrale? Mladog, lepog, u punoj snazi, 20 god.mlađeg od vas-kopiju... ili vršnjaka-original? Pitanje je sad...![]()
Ma ko je dobar frajer, dobar je i sa 20 i sa 40
Ko je nikakav, nikakav je..kakve veze imaju godine sa tim.
Ma ko je dobar frajer, dobar je i sa 20 i sa 40
Ko je nikakav, nikakav je..kakve veze imaju godine sa tim.
Pa nije fosil da je uvek isti...![]()
Па и не рече да је исти, него да је свакако добар!![]()
godine nisu bitne, bitno je da mi odgovara
ali ajde i da odgovorim - ne privlace me mladji muskarci jer sam ja dovoljno mlada
mislim - neko ko je 20 ak godina mladji ima 11 godina
a ni klinci od 20 bas nisu ono moj ideal ebi ga
Šta bi ste vi izabrale? Mladog, lepog, u punoj snazi, 20 god.mlađeg od vas-kopiju... ili vršnjaka-original? Pitanje je sad...Za žene koje se sećaju ove serije...
Radujete li se starosti? Ili se nadate da će te se do tad klonirati uz pomoć neke nove tehnologije?![]()