O chemu mashtate??????

milicaanchy:
Ja mashtam o tome da se srushila moja skola........sve su skole ok,ali u moju idu sve neki debili i ulizice,samo je poneko normalan.

Bujna masta :lol: Ja sam mastala isto... kako bi bilo lepo da se srusi skola ili da izgori zbornica i svi oni losi u njoj(znam, strasno je) :lol:
Samo sto nisam uzela u obzir sta cu s onim "dobrim" profanima, jer ipak...oni da izgore :shock: bedak :(
Davno bese :D
p.s Kad zavrsis skolu shvatices da debila i ulizica ima uvek i svuda, nazalost. :(

Mastam da imam razne natprirodne moci i najvaznije, da mogu da vratim vreme i ispravim brojne greske.
Mada bih se zadovoljila i malim ostrvom na sred Pacifika, da je samo moje, da je temperatura uvek oko 30 stepeni, da su pescane plaze, voda cista, da ima puno ananasa i da tamo non-stop pravim pijanke.....bas sam skromna.

QchCK*a:
Mastam da imam razne natprirodne moci i najvaznije, da mogu da vratim vreme i ispravim brojne greske.
Mada bih se zadovoljila i malim ostrvom na sred Pacifika, da je samo moje, da je temperatura uvek oko 30 stepeni, da su pescane plaze, voda cista, da ima puno ananasa i da tamo non-stop pravim pijanke.....bas sam skromna.
da.......ti bas volis sitnice:good things come in small packages

Ja mastam o jednom slatkom, malom skuteru, ali mama nece da mi ga kupi. :cry:
Zato ja na svojim snovima radim, i svaki dan terorisem mamu, i govorim kako cu kada napunim 18 godina kupiti kavasaki, pa se onda ona iznervira. Ko zna mozda jednog dana i popusti.
Uglavnom ja samo hocu da vam predlozim da malo radite na vasim mastanjima, pa mozda i uspete da ih ostvarite! :wink:

Back