O cemu razmisljate tokom sexa ?

• Začetnik teme Začetnik teme Guede
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Nemoj da se vadis ovde brate....mojne te fore. :mrgreen:

haha... burazeru, kad si zadnji put bio u srbiji? sta jedan 40+ muzijak sr5edjen ima da muva zenske preko neta kad okolo, i to u istoj zgradi, pored zgrade, na ulicama, prijateljice prijatelja i prijateljica itd imas ko salata?
istina, interesuju me specificne zene, ipak za to ovde nisam. prijaju mi neke zene pak, ima ih sa stilom.
ti si gastos kao i ja, znas o cemu pricam.

- - - - - - - - - -

e sad :lol:

- - - - - - - - - -

jesam, cek da nadjem :lol:

tenkju bejbe. ti sto misle da licis na jevrejku su se na nasu srecu - zaheebali

haha... burazeru, kad si zadnji put bio u srbiji? sta jedan 40+ muzijak sr5edjen ima da muva zenske preko neta kad okolo, i to u istoj zgradi, pored zgrade, na ulicama, prijateljice prijatelja i prijateljica itd imas ko salata?
istina, interesuju me specificne zene, ipak za to ovde nisam. prijaju mi neke zene pak, ima ih sa stilom.
ti si gastos kao i ja, znas o cemu pricam.

- - - - - - - - - -

tenkju bejbe. ti sto misle da licis na jevrejku su se na nasu srecu - zaheebali
znam da jesu :lol:

srecom

Jebbiga matori, ja nisam gastos, izvini. Rodjen u Austriji, austrijski drzavljanin jos od 1993., u Srbiji sam bio jednom u zadnjih 5 godina, jebbe mi se...a to jeste, da je tuzno da dodjes iz Kanade p*cke mamine i da ne mozes ni na netu naci nesto da pojebbes....pregolema tuga. Brate, na tvom mestu, kao povratnik iz "ja volim Kanade" ja bih jebbao tu, ne bih vadio, za forum ne bih imao vremena. LOOL

Poslednja izmena:
Jebbiga matori, ja nisam gastos, izvini. Rodjen u Austriji, austrijski drzavljanin jos od 1993., u Srbiji sam bio jednom u zadnjih 5 godina, jebbe mi se...a to jeste, da je tuzno da dodjes iz Kanade p*cke mamine i da ne mozes ni na netu Naci nesto da pojebbes....pregolema tuga. Brate, na tvom mestu, kao povratnik iz "ja volim Kanade" ja bih jebba tu, ne bih vadio, za forum ne bih imao vremena. LOOL

steta sto nisam ti

Back