O cemu razmisljate tokom sexa ?

• Začetnik teme Začetnik teme Guede
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Guede

Buraz
Poruka
11.277
Evo nekih ispovjesti drugih zena

-- Kada imam seks sa mojim momkom, ja razmišljam o drugim devojkama da bih se uzbudila - priznala je jedna žena.
- Kada vodim ljubav sa momkom, brže dostignem vrhunac ako razmišljam o perecama - priznala je druga.
- Kada seks sa mojim momkom postane dosadan, ja razmišljam o složenim matematičkim problemima - bilo je još jedno neočekivano priznanje.
- Nekada tokom seksa razmišljam o tome da moj momak ima odnose sa drugom devojkom - otkila je jedna devojka svoju čudnu fantaziju
- Nekada razmišljam o našim mačkama dok vodim ljubav sa mužem - otkrila je jedna žena.
- Razmišljam o tome šta ću da kuvam za večeru kada mi je dosadno tokom seksa - piše jedna "očajna domaćica"
- Kada mi je dosadno tokom seksa najčešće razgledam po svojoj sobi i razmišljam o nasumičnim stvarima - piše druga.
- Tokom seksa razmišljam o sebi i to me strašno uzbuđuje. Ne osuđujte me - iskreno je napisala još jedna žena.

Ako smijem da pogadjam, rekao bih da vecina razmislja o kuhanju i rezgleda po sobi dumajuci o svemu i svacemu ... :D

opet nisam skinuo čarape... klize mi čarape po parketu, nemam oslonac... gde je pobegao tepih... jbt, uvek ga odguram na drugi kraj sobe... je l' bih mogao da izujem čarape a da ona ne primeti... pa šta i ako primeti?... bolje da primeti kako ih skidam, nego da ih još nisam skinuo, niti nameravam... i nisam se setio da promenim muziku na vreme, kakvo ovo srаnje sad ide... a znojim se nije normalno, kako će tek biti u julu... trebalo je da otvorim prozor, ali onda će se čuti... šta i neka su čuje, boli me... ček' sav sam se nešto iskrivio, ne valja ovako... eee, tako je već bolje... ajmo sad, opaa... jbt, komarac mi zuji, ne mogu da verujem...

opet nisam skinuo čarape... klize mi čarape po parketu, nemam oslonac... gde je pobegao tepih... jbt, uvek ga odguram na drugi kraj sobe... je l' bih mogao da izujem čarape a da ona ne primeti... pa šta i ako primeti?... bolje da primeti kako ih skidam, nego da ih još nisam skinuo, niti nameravam... i nisam se setio da promenim muziku na vreme, kakvo ovo srаnje sad ide... a znojim se nije normalno, kako će tek biti u julu... trebalo je da otvorim prozor, ali onda će se čuti... šta i neka su čuje, boli me... ček' sav sam se nešto iskrivio, ne valja ovako... eee, tako je već bolje... ajmo sad, opaa... jbt, komarac mi zuji, ne mogu da verujem...

jadan Blagoje :malav:

@tema...nemam pojma, ne secam se

Zjuu, ne zvučiš po postovima kao mladić koji ne skida čarape tokom seksa :lol:

A i kako čuješ šta svira? :think:
Ja u toku seksa uopšte ne registrujem muziku.

Back