Guede
Buraz
- Poruka
- 11.277
Evo nekih ispovjesti drugih zena
Ako smijem da pogadjam, rekao bih da vecina razmislja o kuhanju i rezgleda po sobi dumajuci o svemu i svacemu ...
-- Kada imam seks sa mojim momkom, ja razmišljam o drugim devojkama da bih se uzbudila - priznala je jedna žena.
- Kada vodim ljubav sa momkom, brže dostignem vrhunac ako razmišljam o perecama - priznala je druga.
- Kada seks sa mojim momkom postane dosadan, ja razmišljam o složenim matematičkim problemima - bilo je još jedno neočekivano priznanje.
- Nekada tokom seksa razmišljam o tome da moj momak ima odnose sa drugom devojkom - otkila je jedna devojka svoju čudnu fantaziju
- Nekada razmišljam o našim mačkama dok vodim ljubav sa mužem - otkrila je jedna žena.
- Razmišljam o tome šta ću da kuvam za večeru kada mi je dosadno tokom seksa - piše jedna "očajna domaćica"
- Kada mi je dosadno tokom seksa najčešće razgledam po svojoj sobi i razmišljam o nasumičnim stvarima - piše druga.
- Tokom seksa razmišljam o sebi i to me strašno uzbuđuje. Ne osuđujte me - iskreno je napisala još jedna žena.
Ako smijem da pogadjam, rekao bih da vecina razmislja o kuhanju i rezgleda po sobi dumajuci o svemu i svacemu ...