O cemu razmisljate sada?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Shto provocirash ljude? U chemu je tvoj problem?

pa šta da radim kad je profesionalni vozač.a ovde svako piše šta mu padne napamet.ako si odlučila da me provociraš,molim te zaobiđi me,jer ne želim da ulazim ni u kakve rasprave.svako neka živi kako zna i kako misli da je najbolje.ne poznaješ me lično da bi mogla pričati bilo šta o meni.:hvala::bye:

Sve u opisu tvog nicka se svodi na kamiondžiju, iscrpljuješ ga, lokacija ti je u kabini....etc...
Kamion sestoton,juri kao avion opsaaaaa kao avion,e koji vam je,pun mesec je vec prosao,guuuuuuuuuuuuuus fraaaaaaaaaba.Barbi kakvi bre problemi u Kragujevcu,boluj ti lepo od ljubavi u Krusevcu,ajd caaaaaaaaaaaa.

standorte.jpg

Ej, što volim miris kamiona!

Šoferskih gostiona,
Hormona do plafona.
Muškaraca tona
Turbo je sezona!

Ej, što volim miris od benzina
Ej, magistrala Dalmatina.
Hop, hop, malo, malo pa krivina.
Ljulja se kabina,
Turbo je mašina!

Mali, mali, meni toga fali.
Latinice, atmosferice.
Gas do daske, bebice!

Gas, gas...
Gas, gas...

Laj, la, la, la...

Kelneri ko šećeri,
A pjevaju šoferi:
Nek se živi,
Pa ko preživi!

Šoferi, šoferi
Ej, da vas je više!

Volim, volim, volim...
Volim kad na muško miriše!

Gas, gas...
Gas, gas...

Ajde, ajde, nije to od vina.
Ej, nije ni od serpentina
Uhvatila me milina
Šest mjeseci mi vrućina
Turbo je godina!

Ej, što volim miris kamiona!
Šoferskih gostiona,
Hormona do plafona.
Muškaraca tona
Turbo je sezona!

Latinice, atmosferice.
Gas do daske, bebice!

Gas, gas...
Gas, gas...
:super:

pa šta da radim kad je profesionalni vozač.a ovde svako piše šta mu padne napamet.ako si odlučila da me provociraš,molim te zaobiđi me,jer ne želim da ulazim ni u kakve rasprave.svako neka živi kako zna i kako misli da je najbolje.ne poznaješ me lično da bi mogla pričati bilo šta o meni.:hvala::bye:

:bye:

Shto provocirash ljude? U chemu je tvoj problem?

A sta si ti htela?Treba nesto?:think:

Баш се закувало овде.Боље овако него лажно фемкање и пренемагање типа ''мацо како си данас'' ...''срце моје како си ми слатка'' ..''јао жено што си лепа'' и сл. а иза леђа да се пачарите...

Ово је дијалог,чист и исправан.Сукоб мишљења,сучељавање схватања, обичаја,васпитања, погледа на свет...

Ова Барбика што пита што је Твиги нервозна или је нечији клон или је жена у току (чита постове) ...

Баш се закувало овде.Боље овако него лажно фемкање и пренемагање типа ''мацо како си данас'' ...''срце моје како си ми слатка'' ..''јао жено што си лепа'' и сл. а иза леђа да се пачарите...

Ово је дијалог,чист и исправан.Сукоб мишљења,сучељавање схватања, обичаја,васпитања, погледа на свет...

Ова Барбика што пита што је Твиги нервозна или је нечији клон или је жена у току (чита постове) ...

Zakuvava se zato sto neki smatraju da su sa jedne strane obale, a neki drugi sa onde druge strane.To nije dobro .Ne volim klanove niti ih sama pravim.Svaka napisana reč može uvek dvostrano da se protumači, tako je devojka koja još uvek pronalazi svoj identitet menjajući nick 5x do sada mene loše protumačila.Ja sam takav lik da se prvo našalim na svoj račun pa onda i na tudj,medjutim nismo se razumele, ali eto sad ću reći da mi je smešno ono smaranje kamiondžije ali nisam htela tome
da se ismevam nego malo da se nasalimo.....
Forum se sveo na monologe koji izgleda tesko mogu postati dijalozi,sa pravim diskusijama bez obzira na različite stavove, pa naravno da se ovde ne možemo podžapati drugacije nego rečima a to je krajnje bezopasno.;)
Sve pohvale paganiniju,jacamaci, vanilku i ostalim gostima sa strane koji na pravi nacin daju svoj doprinos da pdf. zadrži neki smisao.
Volim da povirim i u pdf.KV, ali stvarno mi ponekad glupo, starija sam puno od svih , pa tako i teme na koje pisete i nacin komunikacije nisu bre uvek za mene!:cry:

tako je devojka koja još uvek pronalazi svoj identitet menjajući nick 5x do sada mene loše protumačila.
А значи Барби је Анђелак??? ......
Ма кланови су добри...Кинези се деле на кланове,Јапанци исто,пчеле се деле,свиње не могу из истог појила да пију...кокошке се поделе на три дела ,на оне носиље и оне сименталке и на сељанке (то су оне мршаве што носе ко мутаве а све су дроњаве и прљаве а не можеш да их ухватиш ни помоћу магије)...е сада камионџије као камионџије...интелектуалан посао 'аебао век.....
Šoferskih gostiona,
Hormona do plafona.
Muškaraca tona
Turbo je sezona

Севе шта год да отпева биће хит,још ако је Брега компоновао....а да је то отпевао неки мученик било би ''ВИДИ ЏОВАНА''....али опет Севе зна посао....5+ за Севе....мммммм
много је овде ликова који немају идентитет.Они су од ситуације до ситуације,нити вино нити вода...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back