О будућим робовима ЕУ !!!

Можда је офтопик колегинице, модератор ће се љутити знам али ви сте као колегиница па још и носећа важнији. Професионални савет. Избегавајте много зачина док сте у блаженом стању и једите доста природну храну, воће и поврће. Све ће Вам се то вратити стоструко касније. Цигарете? Да ли треба рећи, или да ћутим?

Handsome Brown:
Činjenice ipak govore drugo. Prosečna plata u Srbiji je oko 20k dinara ili oko 250e. To što neko kao vi ili ja ima 500 ili 500+ evra (ili eura, kako god bilo pravilno) nije merodavno za ovakvo poređenje.

Хм... превидех ово колега Згодни:
Да ли сте ви можда неки националиста па ми намећете да колективистички мислим о онима који су лошије "прошли" од мене? Или сте можда социјалиста (забога не као ДС, још не знам да су подржали неки социјални протест) па заговарате "социјалну правду" - што ће рећи да се равнамо према лошијепролазећим у транзиционим временима.
Ја знам да живим као и просечан Европљанин, у ствари боље јер немам неке зај... кекебације које он има. А остали... Уосталом...

Hvala na savetu kolega doktore, cigarete su naravno nedozvoljene bilo gde u mojoj blizini. Zavodim teror i kada dodjem kod ljudi u posetu oni u svojoj kuci idu na terasu da puse :D
a zacini... osim ponekad cilija i malo bibera, malo soli... to je sve, btw, procitala sam u knjizi
What to expect when you are expecting da su biberi i cili ok, ne smetaju... a biber je navodno jos i pun vitamina C. Ne znam da li lazu, ali ono tako kazu.

Back