o bikovima...

• Začetnik teme Začetnik teme sweetheart
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
skoro uvijek muskarci bikovi cine TAJ prvi korak!!!
to i jeste njihova strast. osvajci, zavodnici...jebozovni...fenomenalni u krevetu!!!!
naravno, zavisi puno od zene a mozda i od horoskopa :-)
ljubac ti saljem

sweetheart:
Da li muski bikovi cine prvi korak ako zele da se upoznaju sa nekom devojkom?
:roll:
Hvala unapred! :D :D

Sve zavisi... ja sam bik i ako recimo vec poznajem devojku koja mi se jako svidja i zeleo bih bolje da je upoznam, onda SIGURNO bih ucinio prvi korak.. i drugi, treci sve dok je "ne upoznam" bolje... :) Polako, strpljivo i bez pozurivanja... :)

Ali zato ako se ne poznajemo i svidja mi se iz vidjenja, hmm.... onda najverovatnije ne bih joj prisao ukoliko mi se bas ne ukaze prava prilika za to, znaci spontano upoznavanje nikako nabacivanje...

Steffan:
sweetheart:
Da li muski bikovi cine prvi korak ako zele da se upoznaju sa nekom devojkom?
:roll:
Hvala unapred! :D :D

Sve zavisi... ja sam bik i ako recimo vec poznajem devojku koja mi se jako svidja i zeleo bih bolje da je upoznam, onda SIGURNO bih ucinio prvi korak.. i drugi, treci sve dok je "ne upoznam" bolje... :) Polako, strpljivo i bez pozurivanja... :)

Ali zato ako se ne poznajemo i svidja mi se iz vidjenja, hmm.... onda najverovatnije ne bih joj prisao ukoliko mi se bas ne ukaze prava prilika za to, znaci spontano upoznavanje nikako nabacivanje...

Hvala najlepse jos jednom i energicnoj i Steffanu,a narocito Steffane tebi hvala na detaljnom odgovoru,zaista mi znaci.

Sve najlepse i poljubac za tebe.Caos! :) :)

Back