NYX

Moracu da posetim Teodora Cosmetics ove nedelje videla sam da imaju NYX i blize su mi nego Aleksandar Cosmetics :)

Simpaticna mi je maskara Doll Eye jako :)
Senke, sjajevi, rumenila isto deluju super.

DE%20nyxcosmetics%20b2nshop.jpg

Iz Los Angelesa su kako ja znam. Vrlo popularna sminka po celom svetu, cene su stvarno ok. Kako ja znam kvalitet je isto super, ali provericu uskoro. Najpopularniji proizvodi su im rumenila, palete i sjajevi za usne :)

http://www.nyxcosmetics.com/

Imaju i facebook stranicu NYX Cosmetics Srbija.

Uzela sam Doll Eye maskaru long lash i HD Studio Finish Photogenic puder 100% silica.

Maskara je skroz super, ne razmazuje se ali ne daje ni extra dramatican efekat kao recimo Eveline. Bude kao Loreal Telescopic False Lash i isto je suva formula kao False Lash, nije vodenasta kao recimo Maybelline maskare.

E sad HD Photogenic puder je fantastican. Matira t zonu dugotrajno kao nista drugo izgleda super prirodno. Ako imate masnu ili kombinovanu kozu preporuka, odusevice vas. Mislim :D

nyx-hd-studio-photogenic-finishing-powder-profile.jpg

Ja bas imam zelju da probam ovu kozmetiku..Bacila sam oko na kameni puder, za pocetak..ali ne znam da li cu u skorije vreme kupovati
posto mi za sada i ne treba.
Iz recenzija sa neta rekla bih da je kvalitet ok a cene su stvarno pristupacne.
(na zalost meni u Bgd nije u blizini, sto je mozda, kad bolje razmislim, i dobro :lol:)

Vec sam pisala o tome kako trazim silver eyeliner, da bude kvalitetan bez sljokica.
I konacno sam nasla! Prezadovoljna sam. Brzo se susi, super pigmentovan i platila sam 390 din.

NYX-Studio-Liquid-Linr-106-Extreme-Silver-4693-003712-1-product.jpg
http://2.***************/-k7yIeBVdQYA/TllrdxlgmKI/AAAAAAAAAMo/0oarsgeZgGI/s1600/IMG_6780Sz.jpg

Poslednja izmena:
Moja šminkerka koristi ovu marku u svom salonu, kombinovano sa proizvodima drugih, ali svejedno je veoma zadovoljna.
I sama sam bila da vidim šta se nudi i kakve su cene, ne deluje loše, ali nisam imala još ličnih iskustava da kompetentnije prokomentarišem.

Odkad sam kupila Pinched ovo rumenilo koristim svaki dan. Sad kako sam dosta toga probala mislim da su mi omiljeni bas rumenilo i HD finishing puder. Zadovoljna sam i sa ostalim proizvodima ali su mi ovi postali nezamenjivi.

Back