NWO The end has come (2013)

Bodulica

Aktivan član
Poruka
1.445
Pozdrav svima!
Prateći svu ovu ludnicu zadnjih godina i toliku priču o novom svjetskom poretku odlučim da malo više saznam o žigu zvijeri jer neki tvrde da je vakcina taj nesretni žig.
U Americi demokrate dreče da se vakciniše, republikanci bojkotuju istu..i padne mi na pamet da na brzaka odgledam neki film na temu i otvorim YouTube i izaberem film iz naslova.
Teško smeće od filma ali odprilike mi daju hint o tim kao predapokaliptičnim danima i počinje 51-vi minut filma..stiže kao taj nečastivi vodja, ljudi mu se raduju, on izlazi i na 51:22 minut , engleski sabtajtl i kaže u prevodu:” pogledaj se sad Bajdene”.
Vratim jope, ne vjerujem očima svojim..pa kud baš u tom trenutku, takva koincidencija i što baš meni koja vjerujem u male signale i nevidljive znakove kraj puta...😩
Razumni dio mene kaže “ignoriši koincidenciju” a onaj intuitivni “hm, čudno, razmisli”..
Valjda tako nastaju teorije zavjere. Definitivno zabavno

Koincidencija da djavo kaže na 51.minutu "pogledaj se sad bajdene" a bajden je predsednik u trenutku kada je gledano.
Pa znam, al jel tajming ovde igra ikakvu ulogu?:D
Mislim mogao je to reci i na 29.minutu, opet bi ista poenta (frka) bila?:):cool:
Zaista ne razumem u cemu je problem. Isto tako, mogao je mali Jovica reci to isto, i sta sad treba na Bajdena da upirem prstom pu pu...djavo,mislim...:roll:
Ne kontam.:)

Za nas nema vrednost... :) neka se izjasni postavljač :)
Pokušaću da budem detaljnija.
Kruži video Bajdena gdje on kaže:” nije me briga ako vjerujete I da sam sam Djavo u reinkarnaciji”.
Odgledam slučajno ovaj film na YouTube zbog žiga zvijeri da vidim o čemu se tu radi.
Kao za inat u 51:22 napokon stiže antihrist da ga ljudi mogu viditi i dočekati i iskoči taj prevod ispod.
Mene je to cimnulo i zabavilo i ne kažem da treba nešto da znači. Pričam samo o koincidenciji tražeći odgovor za sebe.
Ne kažem da znači puno i da treba vjerovati. Samo pričam o blesavoj koincidenciji

U svetu lajkova i hejtova svako ce izneti tackice sa svih strana, ali ce pojedinci juriti neku specijalnu pamet u njihovom povezivanju, a one nikakvu posebnu misteriju per se ne predstavljaju, vec prosto sumu onoga `sto ima na meniju`, ond. na necijem tanjiru, pa vi birajte lajkove i mnozite hejtove.:D Tu nema nikakvih koincidencija vec, kao sto rekoh, prostog nagomilavanja na jednu kamaru raznoraznih tekucih prilika, kao kod svake stvari masovne kulture.:) Udubljivanje u njihovu povezanost bas nista smisleno niti otkriva niti pokazuje, sem mozda licnih tendencija onih koji u tim nastojanjima istrajavaju... Milion puta dokazano i u psihologiji i inace. :) Npr. nikakva posebna indikacija na neku drugu stvar ne predstavlja Bajdenova izjava da ljudi mogu verovati da je on Djavo sam, ali...To prosto znaci doslovno to sto covek kaze, zaboga :D: "Znam ko sam i u sta verujem, mozete verovati da to nije tako, ali cvrst sam u svojim ispravnim uverenjima, pokazacu ih i dokazati i to je to." :D Cemu drama i cemu misterija?:cool: Uostalom, sta se desava s onim posle "ali..." ? Zasto se to previdja, jer to je njegova poenta, zasto se skrece paznja sa prava coveka da do kraja iskaze ono sto misli, vec se izvlaci iz konteksta - `boze dragi` - strasna konstrukcija prvog dela te recenice, koja odgovara nekima bliskom, apokalipticnom sentimentu? Ja mislim da nema ociglednije i providnije manipulacije, pa i jeftinije, da dodam, od pokusaja svodjenja necijih kompletnih i izvornih reci na nekakvu nisku frekvenciju koja niti sta pokazuje niti bilo sta smisleno otkriva, niti bilo kome zapravo pomaze. Jednom recju: falsifikacija. ;):roll:

Meni su zabavne teorije zavjere pa i ovo sa filmom. Uvijek možeš složiti kockice da izgleda moguće ali onda treba odbaciti ideje kreativne strane mozga i držati se vjerovatnoće.
Ključ nije u tome jel nešto “moguće” već kolika je “vjerovatnoća”.
Na kraju krajeva, ja nisam ni religiozna da vjerujem u nešto tako. Ja vjerujem u Annunakije 😃

Back